Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Ieri, actor şi vedetă PRO TV, azi, retras la mănăstire. Povestea fabuloasă a lui Andrei Ciopec: „Toată viaţa am fost în căutări“

21
23 Feb 2021 10:43:34
Autor: George-Andrei Cristescu
Actorul (stânga) este de aproape doi ani la Mănăstirea Sihăstria Putnei. Aici, alături de Andrei Dumitrescu
Actorul (stânga) este de aproape doi ani la Mănăstirea Sihăstria Putnei. Aici, alături de Andrei Dumitrescu

Poate pentru unii este o surpriză, însă pentru familia lui şi pentru colegii de breaslă este deja o realitate. Fost jurat al emisiunii “Cântă acum cu mine” de la Pro TV şi actor în serialul de comedie “Triplusec”, Andrei Ciopec a decis să aleagă calea monahală. Nu este singurul artist care a decis să-şi schimbe radical viaţa.

“Alături de Fratele Andrei, fostul actor Andrei Ciopec. Mi-a fost dor de el. L-am căutat la Mănăstirea Sihăstria Putnei şi l-am găsit. Ne ştim de câţiva ani buni, datorită Părintelui Irineu Curtescu, când traversam amândoi o perioadă a vieţii nu foarte frumoasă. Dumnealui mi l-a recomandat că fiind “Andrei Actorul”. A fost o adevărată binecuvântare plină de încărcare sufletească şi duhovnicească toată experienţa de la Sihăstria Putnei. Aşa cum l-am cunoscut, Andrei e mereu gata să împărtăşească un gând şi un sfat, oferind totul. Săptămâna această s-au împlinit ani ani de când Andrei a ales lumea monahală, gândindu-se la noi toţi şi rugându-se pentru noi. Blagosloviţi şi iertaţi!”. 

Aceste cuvinte impresionante, scrise de tânărul actor Andrei Dumitrescu, se referă la Andrei Ciopec. Multă lume îl ştie din serialul “Triplusec” de la Pro TV dar şi din showul “Cântă acum cu mine” unde a fost coleg cu Loredana sau DJ Harra. Toate acestea sunt parcă dintr-o altă viaţă pentru Andrei, care în urmă cu doi ani a decis să se retragă la mănăstire.

Află pe Click! ce l-a făcut pe Andrei Ciopec să aleagă calea monahală şi ce alţi actori au mai luat această decizie

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

21 Comentarii

Stefan din Nord
23.02.2021, 11:04:22

Cum adica se gandeste la noi si se roaga pentru noi ? Noi nu ne putem ruga individual ,trebuie ca altul sa o faca in numele nostru ?

-5 (15 voturi)
gigione delaDJ
23.02.2021, 12:04:11

domne, e bine. Decît s o fi luat razna prin cîrciumi sau falit pe la păcănele sau, Doamne fer, să auzi că a dat cu cuţitu în vreo gagică, aşa din gelozie, cum sînt atîţia, el a ales calea asta a liniştii sufleteşti. Eu cred că trebuie să ai o minte senină şi oarecum un suflet resemnat, să alegi mînăstirea. Resemnat faţă de neîmplinirea tuturor viselor avute.

-5 (13 voturi)
Gabriel din Bugeac
23.02.2021, 12:14:13

Tu ești un fost betiv pocait datorita unor interese materiale... tu n-ai cum sa înțelegi lucrurile astea.

-9 (15 voturi)
Stefan din Nord
23.02.2021, 12:15:53

Ce a facut el e un fel de sinucidere . Nu si-a luat zilele ,cum fac sinucigasii deprimati ,dar in floarea vietii s-a ,,inmormantat '' intre peretii unei manastiri Este inca viu ,dar ceea ce traieste el si ceilalti calugari nu se poate numi viata in adevaratul sens al cuvantului . Poti sa duci o viata virtuoasa pe placul lui Dumnezeu si ca simplu mirean ,casatorit si cu o familie frumoasa . Fiindca pana la urma rasplata este aceeasi ;o viata eterna in Rai si pentru calugar si pentru crestinul de rand familist cu copii si nepoti ,nu-i asa ?

-1 (9 voturi)
Marineti Alex
23.02.2021, 12:11:45

Oameni instabili psihic de care profit toți escrocii.

0 (8 voturi)

Vezi toate comentariile (21)

Modifică Setările