Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Ilie Năstase, marcat de întâlnirea cu Joe Biden: Este un om fără aere şi cu mult umor

11
21 Jan 2021 17:29:21
Autor: George-Andrei Cristescu
Ilie Năstase FOTO David Muntean
Ilie Năstase FOTO David Muntean

Ilie Năstase (74 de ani) este unul dintre personalităţile care l-au cunoscut personal pe Joe Biden (78 de ani), cel de-al 46-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii.

Joe Biden a vrut să-l cunoască personal pe Ilie Năstase, în urmă cu opt ani, când a venit în vizită în România. Tenismenul român a acceptat invitaţia şi s-a dus la întâlnire îmbrăcat în uniformă militară.

"Am mers însoţit de nepotul meu, iar la intrarea în Guvern, iniţial, nu mi s-a permis accesul pentru că protocolul era unul foarte strict. Dar, în cele din urmă, am reuşit să intru şi trebuie să spun că am luat la mine şi o rachetă pe care ulterior i-am făcut-o cadou. Drept mulţumire mi-a transmis o scrisoare emoţionantă”, a rememorat momentul Ilie Năstase, potrivit digisport.ro.

Fostul mare jucător de tenis a mai precizat şi care a fost reacţia de atunci a actualului preşedinte al USA.

”În clipa în care m-a văzut a rămas surprins că eram îmbrăcat în uniformă militară şi l-a întrebat pe Victor Ponta: Domnule premier, dacă-mi las plete ca Ilie Năstase mă faceţi şi pe mine general al Armatei Române? Întâlnirea a fost una foarte degajată şi atunci mi-am dat seama că este un om fără aere, un om care ştie să glumească şi, mai ales, acceptă glumele. Un tip cu mult umor”, a povestit Ilie Năstase.

"Mi-a trimis o scrisoare atât de frumoasă! Vorbeşte de prietenia dintre România şi SUA! Acum vreau să îi scriu şi eu o scrisoare şi mă duc să îl vizitez la Casa Albă. Dacă el a vrut să mă cunoască, vreau să merg şi eu la Casa Albă”, a mai declarat Ilie Năstase pentru prosport.ro.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

11 Comentarii

Tudor Miclovan
21.01.2021, 17:34:30

Vorbeste harbul de oala sparta, se tamaiaza nulitatile intre ele. Ilie cand iese de pe teren devine un simplu maturator in pauza de masa.

-10 (16 voturi)
gyll
21.01.2021, 17:48:07

Făceam, la articolul despre violențele din SUA, referire la Camelia. Dacă erai atent la ce am scris...... În fine, mai greșește omul.

0 (6 voturi)
Tudor Miclovan
21.01.2021, 17:54:21

Gilette, Am patit-o: nu am luat seama la pildele tale culte. Acum ce o fi, o fi! Posibil sa pierd puncte pentru permisul bicicletei stationare, sa ratez anul universitar, sau sa nu mai gasesc deschis la paine. Ce sa fac ca sa ma ierti? Daca ma doare fierea, pe care am si scos-o, e suficient?

-10 (14 voturi)
gyll
21.01.2021, 18:34:17

Este. Amu, și eu aș putea fi ironic-acid,dar mă abțin cât pot de mult.

-1 (7 voturi)
gyll
21.01.2021, 17:46:30

Exact,pe când tu, fanfaron, ingamfat,rău educat.....

0 (6 voturi)

Vezi toate comentariile (11)

Modifică Setările