Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Ilinca Obădescu, prezentatoarea ştirilor Kanal D: „Am avut cel mai greu an din viaţa mea“

0
20 Sep 2020 04:15:55
Autor: OK! Magazine

La 35 de ani, Ilinca Obădescu ne arată la TV cum să ne menţinem optimismul în weekendurile pandemice. Iar de multe dintre propriile sugestii şi sfaturi a avut chiar ea nevoie, într-un an în care a trebuit să înveţe să treacă peste pierderea mamei sale.

O pierdere care a transformat un an şi-aşa dificil, în vremuri de pandemie, într-o luptă pentru Ilinca. Pe care, însă, ne arată acum, în imaginile shootingului special în care străluceşte, că a reuşit să o câştige. Deşi nu a fost uşor, iar drumul ei până la adevărata împlinire continuă.

Cum a fost perioada asta pentru tine - ce a fost şi este mai greu în pandemie, din punctul tău de vedere?

Ilinca: Sunt un om care se poate adapta la orice situaţie. E adevărat că la începutul perioadei de izolare a fost mai greu… ca un şoc. Apoi am învăţat să mă adaptez. Pentru mine cel mai greu în pandemie este că nu pot să-mi vizitez tatăl. Deşi vorbesc zilnic cu el, este dureros că nu pot să-l îmbrăţişez.

Îmi povesteai că ai fost la mare cu jobul şi ai stat departe de aglomeraţii. Spune-mi câteva cuvinte despre provocarea asta a televiziunii în vremea pandemiei...

Este o responsabilitate foarte mare şi sunt fericită că, alături de echipa Ştirilor Kanal D, am reuşit să avem constant rezultate foarte bune în această perioadă de pandemie. Eu sunt „mesagerul“ jurnalului de prânz, de luni până vineri, sunt angrenată într-o muncă de echipă, fiecare om din redacţia noastră a depus eforturi în această perioadă. De la reporteri, cameramani, editori până la stilişti şi make- up artişti, îi apreciez mult pentru modul în care ştiu să îşi facă profesia, cu maximă responsabilitate.

Citeşte continuarea aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările