Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Imagine inedită cu Rod Stewart alături de soţie şi alte trei foste iubite: „Reuniunea mamelor“

0
23 Aug 2019 16:23:36
Autor: Alexandra Constanda
Rod Stewart şi Penny Lancaster sunt căsătoriţi din 2007 FOTO Guliver/Getty Images
Rod Stewart şi Penny Lancaster sunt căsătoriţi din 2007 FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreţul britanic Rod Stewart (74 de ani) a fost surprins într-o ipostază inedită: alături de actuala soţie şi de trei dintre fostele sale partenere de viaţă alături de care are copii.

Sir Rod Stewart, care are opt copii cu cinci femei, a rămas în relaţii apropiate cu fostele sale partenere, lucru demonstrat printr-o imagine de colecţie. 
 
La o reuniune de familie din Los Angeles, organizată cu ocazia aniversării a 40 de ani a uneia dintre fiicele lui, Rod Stewart a pozat alături de soţia sa, prezentatoarea TV Penny Lancaster (48 de ani), dar şi de alte trei foste iubite, actriţa Alana Stewart (74 de ani) şi fostele modele Kelly Emberg (60 de ani) şi Rachel Hunter (49 de ani). 
 
Sir Rod Stewart şi Penny Lancaster s-au căsătorit în 2007 şi au împreună doi băieţi – Alastair (12 ani) şi Aiden (8 ani). 
 
Actriţa Alana Stewart a fost prima soţie a cântăreţului, iar în timpul căsniciei lor de cinci ani au venit pe lume Sean (38 de ani), care este la rândul lui muzician, şi Kimberly (37 de ani), care este model. 
 
Stewart mai are o fiică alături de fostul model Kelly Emberg, Ruby (32 de ani), care este de asemenea cântăreaţă. Kelly a fost şi cea care a publicat imaginea, alături de descrierea sugestivă: „Reuniunea mamelor“. 
 
În fotografie mai apare şi modelul Rachel Hunter, alături de care starul are doi copii – Renee (27 de ani), dansator şi profesor de yoga, şi Liam (24 de ani), care este jucător profesionist de hockey.
 
Alana Stewart, Penny Lancaster, Kelly Emberg şi Rachel Hunter FOTO Facebook
 
Rod Stewart a mărturisit că a rămas apropiat de aproape toate fostele sale partenere, mai ales de cele alături de care are copii: „Suntem împreună părinţi, aşa că vom exista unii în viaţa celorlalţi pentru totdeauna. Cred că am căutat femeia perfectă, care, bineînţeles că nu există. Mi-am dorit să mă însor, mi-am dorit mai mulţi copii, pentru că, în fond, sunt un om de familie“.
 
De la reuniune a lipsit însă Susannah Hourde, prima iubită a artistului. Cei doi au împreună o fiică, Sarah (56 de ani), pe care femeia a dat-o spre adopţie. Totuşi, Stewart s-a reunit în urmă cu câţiva ani cu fiica sa şi acum au o relaţie bună. 
 
Rod Stewart, alături de actuala soţie şi cei doi copii, în 2016, când a primit titlul de cavaler FOTO Guliver/Getty Images

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii