Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Imagine rară cu Mick Jagger şi fiul lui în vârstă de 4 ani, publicată de iubita muzicianului

0
20 Jul 2021 12:50:07
Autor: Maria Ţaga
Solistul trupei The Rolling Stones şi iubita apar îmbrăţişându-l pe fiul lor, pe malul unei ape.  Foto: Instagram/ Melanie Hamrick
Solistul trupei The Rolling Stones şi iubita apar îmbrăţişându-l pe fiul lor, pe malul unei ape.  Foto: Instagram/ Melanie Hamrick

O imagine rară cu Mick Jagger şi fiul lui în vârstă de 4 ani, Deveraux, a fost publicată pe reţelele de socializare de iubita muzicianului, balerina şi coregrafa Melanie Hamrick.

Solistul trupei The Rolling Stones, în vârstă de 77 de ani, şi balerina apar îmbrăţişându-l pe fiul lor, pe malul unei ape. 

„Simt toată dragostea astăzi. Mulţumesc tuturor pentru mesajele minunate”, a scris ea. Hamrick a publicat fotografia în ziua în care a împlinit 34 de ani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Melanie Hamrick (@melhamrick)

 

Deveraux este cel mai tânăr dintre cei opt copii ai lui Mick Jagger şi este singurul pe care îl are cu actuala parteneră.

Copiii muzicianului au vârste cuprinse între 50 de ani şi 4 ani.

El are patru fiice şi patru fii. Este tatăl lui Karis, în vârstă de 50 de ani, fiică pe care o are din relaţia cu Marsha Hunt, şi al lui Jude, în vârstă de 49 de ani, fiică din relaţia cu Bianca Jagger.

Jagger şi fostul model Jerry Hall sunt părinţii Georgei, în vârstă de 29 de ani, ai lui Lizzie, în vârstă de 37 de ani, şi ai lui  James, în vârstă de 35 de ani, şi Gabriel, în vârstă de 23 de ani.

Cu Luciana Gimenez Morad are un fiu, Lucas, în vârstă de 22 de ani.

Jagger deţine proprietăţi în Londra, New York, Mustique şi pe Valea Loarei, unde locuieşte mare parte din an. El este, de aproximativ 30 de ani, proprietarul castelului La Fourchette din satul Poce-sur-Cisse. Îl împarte acum cu Melanie Hamrick şi cu fiul lor, Deveraux.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările