articolul anterior articolul urmator

INTERVIU Maurice Munteanu, fashion editor: „«Bravo, ai stil!» e o emisiune educativă. Hai să nu mai fim ipocriţi“

5
14 Nov 2017 11:10:18
Autor: Adelina Mărăcine
Maurice Munteanu FOTO Kanal D
Maurice Munteanu FOTO Kanal D

5 Comentarii

A.G.
14.11.2017, 11:51:08

"În primul rând, ar trebui să se uite la această emisiune pentru că este educativă, este o emisiune care formează caractere." Educativa? cu (nu stiu cum sa le spun), manechine(de plastic) umblatoare ca de vorbit..., inculte, vorbesc sacadat. Caractere? ce caratere formeaza aceasta emisiune, caracterul de a te lasa umiltit de catre asa zisii "fashion-isti". Ce caracter poti sa ai, sa accepti "indicatii" cum sa te imbraci, sa pasesti sau sa "respiri".

+4 (4 voturi)
Cel Mare Scarembeu
15.11.2017, 11:19:52

Ce fashionisti bre Alexandre,astia sunt ditamai croitori si croitorese de la Coperativa in Zadar.Niste papagali.Cred ca nici unul nu e zdravan la minte.Din pacate e plina tara de prostalani care isi pierd vremea uitandu-se la ei.

+4 (4 voturi)
Galeriu Crestinu
7.03.2018, 00:54:21

Niste manechine analfabete imbracate ca la circ vin la onoratul jalnic de libidinos "juriu" LGBT sa se pronunte......."profesional".....hahahahahaaa !

ivanhoe zoom
14.11.2017, 13:05:45

Emisiune pt. dobi.

+3 (3 voturi)
Toma G. Elena
16.11.2017, 03:21:10

Cuprinzător interviul. Mult succes domnului Maurice în special în activitatea pe care şi-a asumat-o la revista "Elle”! Dar, aceea care l-a sunat pentru „proiectul” Canal D nu este o doamnă ci o femeie ale cărei încercări „educative” au exact lungimea de undă a unei ţoape; care ţoapă, adolescentă fiind cândva, fără protecţia părintească, ademenită pecuniar de un bărbat fără scrupule (sec…) eşuează în societate lipsindu-i maturizarea psihică şi implicit cea socială. Maurice are atâta încredere în rolul lui/lor, la aceste jurizări, încăt deseori ceva pare să-l surpridă existenţial şi,nevrând să strice visarea lui sau a altora, este atât de surprins de realitate, încât mă întreb dacă nu se şi chinuieşte. Of, ce păcat, domnul Maurice vrea să fie mereu plăcut surprins de ţinutele concurentelor! Noi, telespectatoarele nu prea mai contăm; ceva mai mult din secretele stiliştilor nu credeţi că ar face emisiunea mai agreabilă, fără ţăţismul fără noimă? Remarcabilă rămâne Andreea Raicu în emisiune de odinioară,de la Prima TV. Ruşinică doar pentru linşajul îndreptat, spre finalul celui de-al doilea sezon, către Marisa, câştigătoarea aleasă de public, pentru că notele juraţilor au fost trei de 2 şi un 1!? Oare la ce v-aţi gândit când aţi atacat-o pe cea mai elegantă şi cochetă finalistă, rivalele fiind groznic de neinspirate, vulgare chiar, dovadă că atât le-aţi certat încât taman la galele finale au arătat altceva decât ar fi făcut-o oricine altcineva: în loc de aripi – fie şi de înger, am văzut aripi de avion cu pene şi chiloţei la vedere asortaţi cu bentiţa de ochi pentru noapte? Chiar dacă, scenarista(aia cu telefonul)….a creat o arenă a gaiţelor, deseori forţându-se obrăznicii fără sens şi noimă, doar ca să se îîîntiiindă emisiunea, hăt… Marisa s-a dovedit cea mai bună. Ori s-au regizat acele acuzaţii? Pe de altă parte în România, nu este nimeni condamnat că are altă orientare sexuală. Această problemă este creaţia unor „ac tivişti” care numesc maturizarea psihică deplină, armonioasă, „gen de inhibiţii prosteşti, tâmpeşti”, ca să-l citez pe domnul Maurice, sfidându-se contextul apariţiei homosexualităţii, pedofiliei şi perversiunilor. Nu sunt condamnaţi de nimeni, doar li se cere să trăiască, precum toată lumea, în propria intimitate!

+1 (1 vot)