Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

INTERVIU Rita Mureşan: „După divorţ, funcţionăm mai bine ca familie”

0
12 Mar 2014 13:48:36
Autor: Andreea Enea
Rita Mureşan FOTO Petrică Tănase
Rita Mureşan FOTO Petrică Tănase

După mai bine de un an de când s-a retras din vizorul presei, designerul vestimentar ne oferă unele răspunsuri şi poate chiar o lecţie de spiritualitate.

De multe ori, oamenii se feresc să discute despre viziunile lor religioase sau să filosofeze pe marginea percepţiei lor asupra lumii. Dar sunt şi unele persoane care vorbesc cu bucurie despre revelaţiile pe care le-au avut şi despre răspunsurile pe care le-au primit de la divinitate în cele mai grele momente ale lor. Un astfel de om este şi Rita Mureşan, care a redescoperit în apropierea ei de Îngeri şi de Dumnezeu o modalitate de-a se cunoaşte mai bine pe sine şi de-a evolua spiritual, altfel ancestrală, dar privită de lumea modernă cu mult scepticism.

Rita susţine că ei i-a adus o nesperată linişte şi o relaţie armonioasă cu fiicele sale, Rebeca (17) şi Gloria (14), cât şi cu fostul soţ, Nelu Mureşan.

Până acum, nu prea ţi-ai scos fetele „în lume“.
Rita: Nu prea, sincer. Nu am ascuns niciodată cât de mândră sunt de ele, dar nu le-am expus, pentru că n-am vrut să fac paradă cu copiii mei. Ele au nevoie de intimitatea lor şi tot ele vor decide ce vor face în viaţă. Iar a deveni o persoană publică trebuie să fie o opţiune, nu ceva impus.

Rebeca, te-a deranjat vreodată faptul că mama ta e o persoană publică?
Rebeca:
 Nu, nu mă deranjează, pentru că asta e viaţa ei. Doar că nu-mi place atunci când apar şi eu în ziare. Iar dacă  paparazzi ar începe să se ţină după mine, m-ar deranja foarte tare, pentru că nu-mi doresc să fiu o persoană publică.

Ţie, Gloria, ţi s-a întâmplat să atragi prietenii doar pentru că mama ta e celebră?
Gloria: 
Nu, din fericire. (zâmbeşte) Prietenii mei nu stau cu mine doar pentru că mama e cunoscută. Sunt prietenă cu câţiva colegi de şcoală, dar am şi prieteni mai vechi, care n-au ştiut la început că mama e o persoană publică.

Dar când aţi aflat că mama voastră a fost manechin?
Gloria: 
Când eram mici.
Rebeca: Noi am fost crescute în mediul ăsta de la o vârstă foarte fragedă, aşa că nu ne-a surprins prea mult să aflăm asta. Ni se părea ceva normal ca ea să fie model, eram foarte mândre de ea... (zâmbeşte)
Rita: Bine, eu nici n-am fost foarte mult în vizorul presei, am fost mai rezervată. N-am dat interviuri, n-am apărut pe copertele revistelor, nu mi-am dorit. Acum, speculaţii din spatele scenei, articole de paparazzi, comentarii, astea sunt inerente. Însă eu, personal, mi-am trăit viaţa cât mai departe de ochii lumii. Şi, dacă stai să te uiţi în urmă, chiar nu sunt o persoană exagerat de mediatizată.

Dar după o viaţă de manechin, ai reintrat în atenţia presei cu cariera de designer.
Rita:
 Aşa este.

Şi nici nu putem uita faptul că ai fost, în 1993, Miss România.
Rita: 
Am fost Miss România Top Model. A fost un câştig pentru mine, pentru că mi-a demonstrat ce pot să fac şi, chiar dacă pregătirea mea era cu totul alta, Dreptul, mi-am dat seama că mă regăsesc în modă şi în creaţie, în general. Am avut două mari plăceri în viaţă: lucrul cu copiii şi creaţia.

Vezi interviul integral pe okmagazine.ro!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările