Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Interviu special OK! cu Dani Oţil: „Eva Mendes e o femeie completă“

0
18 Feb 2016 16:41:47
Autor: Andreea Enea
Ryan Gosling al României, Dani Oţil! FOTO Sorin Stana
Ryan Gosling al României, Dani Oţil! FOTO Sorin Stana

Dacă vi se pare că asemănarea dintre Dani şi Ryan nu e chiar izbitoare, asta e doar fiindcă Dani ţinteşte sus. El ar putea fi trei actori într-unul. Şi un pic din Bradley Cooper, dar şi din Matthew McConau­ghey. Iar mai nou, şi din Tom Hardy. Lista fiind lungă, am ales starul hollywoodian care a întru­nit cele mai multe voturi în cazul lui.

Şi ne-am dat seama că Gosling de România este, de fapt, mult mai ocupat decât originalul: realizează, de opt ani, împreună cu Răzvan, un matinal reuşit, face enduro, are şi o echipă de mini-fotbal, dar şi o mică agenţie de publicitate. Mai ţineţi pasul? Şi dacă tot continuă să nege, mai în glumă, mai în serios, atât el, cât şi colega Flavia, că au o relaţie, noi i-am propus spre discuţie trei stiluri de sex-appeal feminin complet diferite, dar irezistibile. Să vedem ce-a ales…

Te onorează asemănarea cu Ryan Gosling?

Am avut dubii până la episodul în care am aflat că face dra­goste adesea cu o doamnă pe care o apreciez de mult. Vorbim de cubaneza Eva.

Chiar voiam să te întreb: ce părere ai despre Eva Mendes?

Hai s-o luăm întâi cu Ryan Gosling! (râde) Când eu am început să port părul într-o parte, frizura asta de om cuminte nu se prea purta. Şi oamenii, în loc să zică: „Wow, ai un nou stil?“, mă întrebau cu cine vreau să semăn. La fel s-a întâmplat şi cu barba. Am fost printre primii băieţi din Bucureşti care purtau barbă de-adevăratelea în mod public. Aranjată, că bărbi nearanjate se mai purtau. De-acolo asemănarea cu Ryan Gosling.


Azi-dimineaţă am văzut că voiai să aduci puţin şi cu Tom Hardy.

Bine, acolo am forţat-o. Când faci televiziune, ar trebui să poţi să semeni cu mai mulţi oameni. Ca atunci când eşti actor. Şi fiindcă mă întrebai… Eva Mendes e o femeie complexă şi completă. Mi-au plăcut întotdeauna fetele latina. Şi cred că e pe drumul acela pe care încercăm să-l găsim cu toţii ca bărbaţi: drumul sau potecuţa dintre amantă şi nevastă. Cu toţii ne-am dori ca femeile să fie aşa: în mare parte amantă, în mare parte nevastă.

Dacă te compari cu Ryan la capitolul abdomen, cum stai?

Eu nu-mi întreţin abdomenul pentru a-l pune pe social media. Am un singur „topless“ în Men’s Health şi a fost un troc: ca eu să pot vorbi despre sportul meu, enduro, am acceptat să fac această fotografie. Abdomenul meu trebuie să-mi dea echilibru pe diversele motociclete pe care le folosesc la curse şi mă ajută să fiu puternic la întoarceri la fotbal, fiindcă am propria mea echipă în campionatul de minifotbal. Nu mă interesează numărul de pătrăţele, dar nativ recunosc că am un plus faţă de alţi băieţi.

Citeşte interviul complet cu Dani Oţil şi vezi pictorialul special în numărul OK! din 18 februarie şi pe www.okmgazine.ro

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările