Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Ion Caramitru, despre fiul său Andrei, care a comparat plecarea românilor în străinătate cu Holocaustul: „L-am mai certat şi pentru alte exagerări“

3
19 Apr 2019 17:45:44
Autor: Adelina Mărăcine
Ion Caramitru FOTO Florin Ghioca/TNB
Ion Caramitru FOTO Florin Ghioca/TNB

Actorul Ion Caramitru a comentat declaraţiile fiului lui, Andrei Caramitru, consilierul preşedintelui USR, care a comparat plecarea românilor în străinătate cu Holocaustul.

Ion Caramitru a dezvăluit la emisiunea „În faţa ta“, care va fi difuzată duminică, de la 14:05, la Digi24, că şi-a certat fiul cel mare, pe Andrei, pentru „o scăpare inadmisibilă“ pentru cineva cu educaţia lui. 
 
Andrei Caramitru, care este consultant financiar şi consilierul preşedintelui USR Dan Barna, a stârnit controverse după ce a comparat plecarea românilor în străinătate cu Holocaustul. Ulterior, Andrei Caramitru şi-a cerut scuze pentru greşeala făcută.
 
„Andrei a exagerat mult, eu l-am certat pentru o scăpare inadmisibilă pentru un om de 43 de ani cu educaţia lui. În febrilitatea asta care îl agită şi nu e de bun augur a folosit total impropriu un cuvânt care spune un singur lucru: Holocaust. Asta a fost o gafă de proporţii cosmice”, a spus Ion Caramitru, potrivit digi24.ro. 
 
Actorul a menţionat că l-a mustrat pe fiul său Andrei „şi pentru alte exagerări“. 
 
„L-am mai certat pe fiul meu şi pentru alte exagerări. El este o eminenţă privilegiată în ceea ce priveşte analizele economice la cel mai acut simţ ştiinţific pe care îl poate oferi cineva astăzi în România (…).S-a orientat, pentru că a venit în România, plecând dintr-o carieră care i-ar fi asigurat un venit de zeci de milioane de euro, poate, în lume, să trăiască unde voia el, să îşi ia iahturi, avioane, sau nu ştiu ce, să vină în România lângă familia lui şi să facă ceva pentru ţara asta. Şi să se izbească aici de tot ce se întâmplă, de toată această minciună sfruntată pe care o trăim…“, a adăugat Ion Caramitru.
 
De asemenea, Caramitru a mai dezvăluit, potrivit sursei citate, şi că şi-a sfătuit fiul să nu intre în politică într-o perioadă electorală atât de agitată: „I-am dat fiului meu un sfat pe care nu l-a respectat. I-am spus că nu ar trebui să intre într-un partid, deocamdată.“ 
 

Andrei Caramitru, consilierul preşedintelui USR, Dan Barna, a acuzat, într-un mesaj pe Facebook, actuala guvernare şi PSD de holocaust împotriva României, precizând că anual „100.000 de oameni mor din cauza lor”. Ulterior, Caramitru a înlocuit termenul „holocaust“ cu „genocid”.

„Holocaustul României. Cum ne omoară şi ne alungă. Ca să fure. Corupţia ucide şi distruge. Ştim asta. Ştiţi însă care e dimensiunea? Un genocid uriaş. În fiecare an: 100.000 de morţi, 200.000 de oameni care pleacă în diaspora, 100.000 de oameni care fug din zonele sărace controlate de mafia PSD către oraşele mari din ţară. Un oraş cât Clujul care moare sau fuge. În fiecare an. Pentru ca ei să stea în vile mari, să îşi facă vacanţele în Brazilia, să îşi plaseze amantele pe salarii mari la stat, copiii lor sa meargă cu Porsche la club“, se arată în mesajul publicat de Andrei Caramitru.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

John Kruger
19.04.2019, 17:52:27

L-ai certat tu, trunchiule pe aschia, Andrei? Cum? I-ai spus: Andrei, fa-te ca gandesti?

+1 (1 vot)
cosmic
19.04.2019, 19:08:27

Holocash

+1 (1 vot)
Mihai Neagu
20.04.2019, 14:27:52

@S-a orientat, pentru că a venit în România, plecând dintr-o carieră care i-ar fi asigurat un venit de zeci de milioane de euro, poate, în lume, să trăiască unde voia el, să îşi ia iahturi, avioane, sau nu ştiu ce" Esti un mincinos nemernic, induci in eroare o tara intreaga!!!