Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Irene Ghica, controversata iubită a lui Errol Flynn. Nici nu-şi închipuia pe ce comoară a pus ochii

1
21 Jul 2021 09:39:31
Autor: Click! pentru femei
Irene Ghica şi Errol Flyn FOTO Profimedia
Irene Ghica şi Errol Flyn FOTO Profimedia

Cât de fastuoasă trebuie să fi fost serata din 1949 de la teatrul Odeon din Londra, când Regina-Mamă, alături de Regele George al VI-lea şi de prinţesele Margaret şi Elizabeth (astăzi Regina Elisabeta a II-a), au asistat la producţia „Forsyte Saga“, în cadrul unui eveniment numit „Regele şi Regina se întâlnesc cu starurile din cinema“.

Iar printre cei prezenţi, o întreagă suită de actori de primă mână ai vremii, ca Gregory Peck, Richard Todd şi Errol Flynn. O, da, acel Errol Flynn despre care publicaţia „The Milwakee Sentinel“ tocmai scrisese că s-ar fi logodit cu o prinţesă adolescentă, stârnind rumoare. Şi pe care îndrăznise s-o aducă cu el să o prezinte Familiei Regale!

Fata de numai 19 ani, cu ochi albaştri, scânteietori, care-şi purta uşor stingherită haina de blană de vulpe peste rochia neagră, de ceremonie, era Irina (Irene, în engleză), o prinţesă cu sânge românesc, din nobila familie Ghica. Ziarele mondene notau cum cei doi s-au cunoscut la un cocktail-party la Paris, prin intermediul prietenilor comuni, şi că o ţinuseră de-atunci numai într-o petrecere, fiind prezenţi la toate sindrofiile de pe Coasta de Azur date de amicii lor bogaţi şi excentrici.

„Este o tânăra româncă independentă şi bogată, cu cei mai frumoşi ochi albaştri din lume“, dădea amănunte cu nonşalanţa-i obişnuită australianul Errol Flynn, cel mai râvnit bărbat din Cetatea Filmului.

Citeşte aici continuarea articolului.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Kongo-Müller
21.07.2021, 12:35:31

Frumusica, printesa noastra.

-1 (9 voturi)
Modifică Setările