Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

John Travolta, noua ţintă a acuzaţiilor de hărţuire sexuală: mărturia unui tânăr maseur

0
14 Nov 2017 13:36:52
Autor: Adelina Mărăcine
John Travolta este căsătorit şi are doi copii FOTO Guliver/Getty Images
John Travolta este căsătorit şi are doi copii FOTO Guliver/Getty Images

John Travolta a fost acuzat de hărţuire sexuală de către un maseur în vârstă de 21 de ani. Potrivit mărturiilor tânărului, actorul l-ar fi atins în zonele intime şi i-ar fi făcut propuneri sexuale repetate, în timpul unei şedinţe de masaj din anul 2000.

Potrivit raportului prezentat de poliţia americană care investighează acuzaţiile, tânărul maseur a declarat că John Travolta (63 de ani) şi-a dezvelit fundul, expunându-se indecent în timpul unei şedinţe de masaj ce a avut loc într-un hotel din Palm Springs, California, în anul 2000. Angajatul susţine că actorul a insistat să rămână complet dezbrăcat în faţa lui. 
 
De asemenea, starul american ar fi făcut numeroase comentarii cu privire la fanteziile sale sexuale cu persoane de acelaşi sex, scrie Daily Mail. 
 
După ce şedinţa de masaj s-a încheiat, cei doi au mers într-o altă încăpere pentru un tratament corporal, povesteşte tânărul. În tot acest timp, actorul i-ar fi făcut numeroase complimente, spunându-i că este foarte atrăgător şi că „a reuşit să-l excite“.
 
După ce tratamentul s-a încheiat, Travolta a mers în saună şi i-a cerut angajatului hotelului să-l însoţească pentru că „nu ar vrea să stea singur“. Ambii purtau doar nişte prosoape, pe care actorul s-a grăbit să-l dea jos pentru a rămâne complet gol. În acel moment, Travolta i-a cerut tânărului să-i permită să-i facă un masaj, iar apoi a început să-i maseze coapsele, dar şi părţile intime.
 
Pentru că situaţia a devenit „inconfortabilă“, angajatul a început să-şi strângă lucrurile pentru a părăsi încăperea, timp în care Travolta i-a pus tot felul de întrebări indecente, cerându-i să îi spună ce ar face dacă ar întreţine relaţii sexuale cu un alt bărbat, astfel încât să aibă la ce să viseze.
 
John Travolta FOTO Getty Images
 
Ofiţerul Mark Peters, care a ajuns la hotel pentru a realiza o investigaţie în urma plângerii maseurului, a notat faptul că bărbatul a declarat că nu i-a făcut avansuri lui Travolta şi nu a spus nimic care să îi încurajeze comportamentul. Până la sosirea ofiţerului, John Travolta nu se mai afla în hotel, scrie şi News.ro.
 
Ofiţerul a precizat că nu au existat martori, iar cazul a fost închis, Mark Peters sfătuind tânărul să vorbească cu un avocat de drept civil.
 
Incidentul raportat poliţiei de tânărul angajat nu este singular în cazul lui John Travolta. În 2012, actorul a fost chiar dat în judecată pentru faptul că ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu un alt bărbat, în timpul unei şedinţe de masaj din luxosul hotel Beverly Hills. 
 
Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a susţinut la momentul respectiv că starul american l-a agresat sexual în timpul unei şedinţe de masaj şi i-a cerut daune în valoare de două milioane de dolari. Maseurul susţine că John Travolta l-a mângâiat pe un picior, i-a atins organele genitale şi a încercat să facă sex cu el. 
 
John Travolta FOTO Getty Images 
 
Purtătorul de cuvânt al actorului a respins atunci acuzaţiile, pe care le-a descris ca fiind „o minciună fără fundament“, precizând că presupusa victimă nu-şi doreşte decât să obţină foloase materiale şi „cele cinci minute de faimă“. La rândul lui, avocatul maseurului a precizat: „John Travolta i-a spus clientului meu că Hollywood este controlat de evrei homosexuali care aşteaptă favoruri în schimbul activităţilor sexuale. Să recunoaştem că John Travolta este un om extrem de puternic, iar clientul meu se simte extrem de ameninţat. Trebuie să răspundă, însă, pentru faptele sale“. 
 
John Travolta, membru activ al cultului scientologic, a fost de două ori nominalizat la premiul Oscar - pentru rolurile din „Saturday Night Fever“ şi „Pulp Fiction“ - şi are în palmares un Glob de Aur, cu rolul din „Un mafiot la Hollywood/Get Shorty“ (1996). John Travolta a devenit cunoscut datorită sitcomului TV din anii 1970 „Welcome Back Kotter“ şi a devenit un star de cinema după prestaţiile din filmele „Saturday Night Fever“, „Grease“ şi „Pulp Fiction“. Este căsătorit cu actriţa Kelly Preston, în vârstă de 51 de ani, din 1991, şi au împreună doi copii. Cuplul a mai avut un băiat care a murit la vârsta de 16 ani.

John Travolta alături de soţia sa, Kelly Preston FOTO Getty Images

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările