Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Johnny Depp, de nerecunoscut în rolul unui celebru fotograf de război. Primele imagini de pe platourile de filmare FOTO

0
15 Feb 2019 15:57:41
Autor: Adelina Mărăcine
Johnny Depp FOTO Guliver/Getty Images
Johnny Depp FOTO Guliver/Getty Images

Actorul Johnny Depp, în vârstă de 55 de ani, arată de nerecunoscut pe platourile de filmare pentru noua producţie „Minamata“, în care joacă rolul unui fotograf de război.

Cunoscutul actor Johnny Depp filmează în Tokyo pentru „Minamata“, o producţie despre otrăvirea unei întregi comunităţi japoneze în anii ’70.
 
Starul s-a transformat total pentru a intra în pielea fotografului de război W. Eugene Smith, după cum se poate observa în primele imagini din filmul regizat de Andrew Levitas.
 
Cu câteva kilograme în plus, ochelari, barbă albă şi o bască pe cap, starul, Johnny Depp pare total transformat, scrie Daily Mail. 
 
Andrew Levitas regizează filmul după un scenariu de David K. Kessler, care a adaptat cartea scrisă de Aileen Mioko Smith şi W. Eugene Smith. 
 
Latest film: Johnny Depp looked unrecognisable as he transformed American photojournalist W. Eugene Smith, while on set of his latest film Minamata on Wednesday
Johnny Depp, în rolul fotografului Smith 
 
 Transformed: In fitting with the character, the actor, 55, was spotted with his ever-present Minolta camera around his neck as he chatted to the crew before filming got under way
Johnny Depp, în rolul fotografului Smith 
 
În thriller-ul „Minamata“, Smith, interpretat de Johnny Depp, încearcă să mediatizeze cazul unei companii responsabilă pentru otrăvirea locuitorilor din Minamata, Japonia, în 1971. Gloria zilelor din cel de-al Doilea Război Mondial a apus şi Smith este izolat, deconectat de la societate şi carieră. Un vechi prieten, care reprezintă celebra publicaţie Life (Nighy) îl convinge pe Smith să se întoarcă în Japonia, pentru a expune o poveste îngrozitoare: anihilarea unei întregi comunităţi de pe coasta Japoniei.
 
William Eugene Smith (1918-1978) a fost un fotoreporter american, descris drept „cel mai important fotograf american care a dezvoltat eseul editorial fotografic“. Smith a realizat numeroase fotografii în timpul celui de al Doilea Război Mondial, dar a documentat şi poluarea devastatoare din Minamata, Japonia. 
 
Albumul său de fotografie din 1948, Country Doctor, realizat pentru revista Life, este considerat drept „primul reportaj fotografic extins“ din istoria fotografiei.
 
Image result for william eugene smith
William Eugene Smith FOTO Takeshi Ishikawa via giornalepop.it

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările