Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Johnny Depp, primele declaraţii după ce a fost acuzat că a urcat „beat mort“ pe scenă: „Personajele puţin schizofrenice pe care le-am jucat m-au marcat“

0
27 Nov 2014 18:04:11
Autor: Maria Alexandra Ilie
Actorul Johhny Depp, la gala Hollywood Film Awards FOTO Gulliver/Getty Images
Actorul Johhny Depp, la gala Hollywood Film Awards FOTO Gulliver/Getty Images

Actorul american Johnny Depp, care a avut o apariţie ciudată la gala Hollywood Film Awards, mulţi acuzându-l că era „beat mort“, a explicat, într-un interviu acordat publicaţiei „Details“, că este, de fapt, o persoană foarte timidă, iar personajele pe care le-a interpretat au lăsat amprente adânci în comportamentul lui.

Actorul Johnny Depp (51 de ani) a dezvăluit că ultimele sale roluri l-au făcut să se simtă puţin dezechilibrat din punct de vedere emoţional, scrie dailymail.co.uk.
 
Depp, care tocmai a încheiat filmările pentru „Alice in Wonderland: Through the Looking Grass, a recunoscut că programul său din ultima perioadă a fost unul nebunesc. „De la personajul Whitey Bulger (un criminal şi o figură importantă a crimei organizate din filmul „Black Mass“ - n.red.) la cel al Pălărierului cel nebun (personaj din filmul „Alice in Wonderland/ Alice în Ţara Minunilor“ - n.red.), poţi să îţi imaginezi nivelul de schizofrenie cu care m-am confruntat, a explicat actorul, citat de dailymail.co.uk. 
 
Totuşi, Depp este cunoscut pentru firea sa cameleonică, succesul fiind dat atât de laudele din partea criticilor de specialitate, cât şi de încasările de la box office.
 
Cu trei filme care urmează să fie lansate anul viitor, actorul schimbă tot felul de stiluri bizare de tunsori şi costumaţii dramatice pentru a-l întruchipa pe Lupul din producţia „Into the Woods/În inima pădurii, pe faimosul dealer de obiecte de artă din filmul „Mortdecai“ sau pe geniul criminal Whitey Bulgar din „Black Mass.
 
„Sunt încântat de modul în care am abordat personajul Lupului, a declarat acesta. „Este vorba despre un umor negru genial“, a adăugat Depp.
 
Johnny Depp, Lupul din „Into the Woods/În inima pădurii“ FOTO Disney/ Daily Mail
 
Artistul a explicat şi de ce îi este mai uşor să interpreteze roluri negative, comparativ cu rolul său de erou, Căpitanul Jack Sparrow, din franciza de succes „Pirates of the Caribbean/ Piraţii din Caraibe“: „E ca şi cum ai fi un câine de curse. Toată lumea se aşteaptă să te conformezi acestei curse la care participi şi să câştigi în mod accidental. Încă din prima secundă, nu eşti nimic mai mult decât un element de comoditate.
 
„Ei se aşteaptă la un alt film cu piraţi. Ar fi minunat să ajungem la un consens. Frate, ar fi criminal! Dar Dumnezeule, să realizezi un proiect ca ăsta ...e complicat, cred, a continuat Depp.
 
Johnny Depp, în rolul Căpitanului Jack Sparrow FOTO Studio Produzent
 
Pentru că a fost sub lumina reflectoarelor pentru relaţia cu logodnica sa, modelul şi actriţa americană Amber Heard (28 de ani), actorul a declarat că în ultima perioadă şi-ar dori să aibă mai multă intimitate.
 
„Sunt foarte timid, a recunoscut acesta. „Trăiesc, într-un fel, ca un fugar. Nu îmi place să mă regăsesc în situaţii sociale. Este în regulă pentru mine, într-un mod ciudat, faptul că trebuie să fug de oameni şi să mă ascund. Mai mult, am oportunitatea de a observa pentru că întotdeauna sunt cel observat.
 

Johnny Depp, în rolul geniului criminal Whitey Bulgar, din „Black Mass“ FOTO AKM-GSI/ Daily Mail
 
Johnny Depp are o carieră de 30 de ani în cinematografie şi a explicat cum a ajuns într-o fază în care nu mai este atât de deranjat de critici: „Ceea ce este cu adevărat satisfăcător este, asemenea lui Marlon Brando (mentorul actorului - n.red.), să ajungi în momentul în care nu îţi mai pasă. La început, îţi pasă atât de mult şi eşti atât de strict în legătură cu maniera de abordare a muncii. După care ajungi într-un punct în care îţi pasă atât de mult, încât devine copleşitor, înţelegi? Dar apoi, se întâmplă un lucru minunat. Dintr-o dată, nu îţi mai pasă deloc, asta e un fel de eliberare totală. Să fii dispus să încerci orice.

Johnny Depp, în filmul „Mortdecai“ FOTO Ascot Elite
 
Recent, Johnny Depp a avut o apariţie cel puţin bizară la gala Hollywood Film Awards, unde, în momentul în care a urcat pe scenă pentru a prezenta un premiu, abia s-a ţinut pe picioare şi a avut un discurs presărat cu înjurături, iar mulţi dintre cei prezenţi au comentat că starul „era într-o stare avansată de ebrietate.“
   
Johnny Depp, „beat mort“ pe scenă
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările