Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Jojo, mesaj înainte de marşul PRIDE: „Diversitatea nu este o boală şi nici o ameninţare. Dacă marii lideri spirituali ai lumii au înţeles, o putem face şi noi“

22
21 Jun 2019 17:02:53
Autor: Alexandra Constanda
Jojo FOTO David Muntean
Jojo FOTO David Muntean

Actriţa Cătălina Grama (Jojo) a transmis un mesaj de susţinere pentru comunitatea LGBTQ din România şi a făcut apel la înţelegere şi deschidere înaintea marşului PRIDE, care se va desfăşura sâmbătă, 22 iunie, în Bucureşti.

Invocând o declaraţie a liderului spiritual Dalai Lama, actriţa Cătălina Grama a transmis un mesaj prin care îndeamnă la acceptare şi îşi arată susţinerea faţă de comunitatea LGBTQ, precizând că diversitatea nu este o boală şi nici nu reprezintă o ameninţare. 
 
„«Persecutările şi violenţele nu sunt bune. Sunt încălcări ale drepturilor omului» - Dalai Lama. Necunoaşterea trezeşte adeseori sentimentul de teamă. Deseori se întâmplă aşa pentru că ne este teamă să ne deschidem inima şi să îi primim pe ceilalţi înăuntru. Nu suntem la fel. Din niciun punct de vedere. Pare că suntem asemănători, în acelaşi timp însă suntem complet diferiţi fizic şi, de cele mai multe ori, şi spiritual. Cu toate acestea, suntem cu toţii oameni, sclipiri de divin, lumini celeste pe pământ. La finalul unei zile cea mai mare bucurie pe care o poţi avea este conştiinţa faptului că eşti un om bun cu ceilalţi oameni. Diversitatea nu este o boală. Nu este o problemă. Nu reprezintă o ameninţare. O demonstrează milioane de oameni pe planetă în fiecare zi, din România până în Franţa, Spania, Germania, Anglia, Brazilia, până la capătul lumii“, şi-a început Jojo mesajul. 
 
Actriţa a continuat prin a sublinia că trebuie să ne iubim aproapele şi să fim deschişi, încheindu-şi mesajul printr-o altă declaraţie celebre, de această dată a lui Papa Francisc: „Temeiul iubirii aproapelui este iubirea noastră faţă de Dumnezeu. Dacă îl iubim pe Dumnezeu nu ne mai este frică, pentru că înţelegem dragostea lui imensă pentru oameni. Fiţi oameni. Fiţi deschişi. Lăsaţi oamenii să fie oameni. Nimeni nu vrea să vă facă rău. Vă spun asta din toată inima gândindu-mă la toţi prietenii pe care îi am: diferiţi, umani, generoşi, minunaţi. Au trecut anii şi putem înţelege orice dacă vrem. Atâta timp cât marii lideri spirituali ai lumii (Papa Francisc, Dalai Lama) au făcut asta, o putem face şi noi împreună. #ACCEPT Bucharest Pride For Everyone pe 22 iunie. În Bucureşti. «Dumnezeu te iubeşte aşa cum eşti. Ar trebui să te iubeşti şi tu însuţi şi să nu îţi faci griji în legătură cu ce spune lumea» - Papa Francisc“.
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

22 Comentarii

gmbplay
21.06.2019, 17:09:07

Jojo mama , ai caca la creier .

+4 (14 voturi)
Sorin Barbul
21.06.2019, 18:34:17

Regret, Jojo, dar chiar E o boală. Deci cei care suferă de ea să o practice acasă, dar să nu o exhibeze în stradă!

+7 (13 voturi)
Muzicescu Alexandru
21.06.2019, 19:11:04

De ce să avem înțelegere pentru LGBT dacă ei nu au pentru majoritatea normală la cap? Ai și uitat ce i-au făcut Laurei Bretan poponarii ăia de la Eurovision? Dacă le trebuie acceptare, atunci să-și vadă de lungul nasului , nu să ni se urce în cap!

+6 (16 voturi)
Cristian saileanu
21.06.2019, 19:22:12

jojo, nimeni nu ii vrea morti sau dupa gratii pe LGb-isti Eu insumi voi vota pt casatoriile gay cand primul copil nascut dintr'o relatie anala sau lesbiana va fi adus pe lume... Pana atunci le recomand gayilor safaca ce'or face la ei acasa cu perdelele trase

+5 (11 voturi)
MadWolf
21.06.2019, 21:48:52

Tuta asta habar n-are care-i diferenta intre diversitate si boala psihica.

+2 (10 voturi)

Vezi toate comentariile (22)

Modifică Setările