Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Kate şi William au prezentat primul lor portret oficial - FOTO

3
24 Jun 2022 08:51:42
Autor: Maria Ţaga

Ducele şi ducesa de Cambridge, aflaţi în vizită oficială în Cambridgeshire, au inaugurat primul lor portret oficial, pictat de un artist britanic.

Este primul portret comun pe pânză. Kate şi William, în vizită în Cambridgeshire, au dezvăluit public, la Fitzwilliam Museum de la Universitatea din Cambridge, un portret reprezentându-i, pictat de artistul britanic Jamie Coreth.

Kate Middleton apare într-o rochie verde smarald, pe care a purtat-o în timpul unei vizite la Dublin în 2020, aminteşte Daily Mail, iar prinţul William în costum, cu mâna în buzunar. 

Scopul a fost de a-i arăta „în acelaşi timp destinşi şi accesibili, dar şi eleganţi şi maiestuoşi”, a explicat pictorul. 

Tabloul a fost comandat artistului anul trecut cu scopul de a-l oferi regiunii. Publicul va putea să-l vadă în muzeul din Cambridge timp de trei ani. Pânza va fi expusă apoi în alte galerii din Cambridgeshire.

„Cum est eprimul portret în care apar împreună”, subliniază el, şi în plus în calitate de duce şi ducesă de Cambridge, am vrut ca tabloul să evoce un sentiment de echilibru între viaţa lor publică şi cea privată”. 

În 2014, un alt artist, Dan Llywelyn Hall, a pictat un portret al prinţului William. În anul precedent o pictase pe regina Elizabeth II, devenind cel de-al 133-lea artist care a portretizat-o.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

cloudvick
24.06.2022, 10:32:45

asta e stire de interes in romania?

+1 (1 vot)
MV R.
24.06.2022, 11:40:46

Un cuplu splendid din toate punctele de vedere! William are tot ceea ce,din nefericire,nu a avut în viața sa personală regretata Lady Diana:o familie pe deplin armonioasă,una în care există iubire,înțelegere,respect și sprijin! Bravo,Wills și Catherine!

-1 (1 vot)
cloudvick
24.06.2022, 11:38:08

pe banii britanicilor platitori de taxe. o familie de paraziti

Modifică Setările