Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Kristin Scott Thomas a împlinit 60 de ani. Ce tragedii i-au marcat viaţa actriţei: „Am învăţat să nu sper nimic!“

0
26 May 2020 13:37:53
Autor: OK! Magazine
Kristin Scott Thomas a cunoscut suferinţa de  mai multe ori in viaţă ( Foto: Getty Images)
Kristin Scott Thomas a cunoscut suferinţa de  mai multe ori in viaţă ( Foto: Getty Images)

Exemplu de eleganţă, dar în acelaşi timp o prezenţă ermetică în lumea artistică, actriţa a împlinit 60 de ani pe 24 mai"Este actriţa care întruchipează cel mai bine disperarea elegantă", spunea un critic despre ea. "Am învăţat să nu sper nimic", spune Kristin Scott Thomas - cuvinte care te cutremură şi te fac să te întrebi ce dureri ascunde dincolo de sofisticata ei discreţie.

La 60 de ani, Kristin şi-a păstrat acea aură magică a frumuseţii ei din pelicula "Pacientul englez", realizată acum un sfert de secol. O frumuseţe aparte - Kristin e frumoasă atunci când e tristă. O frumuseţe care lasă să transpară o lume de vulnerabilităţi adunate într-o viaţă care nu a fost uşoară. "Deşi nu mă consider o persoană tristă, a existat multă tristeţe în viaţa mea. Ştiu atât de bine cum e să fii trist", mărturiseşte actriţa, născută în Cornwall în 1960.

Când Kristin avea doar 5 ani, tatăl ei, Simon Scott Thomas, comandant în Forţele Aeriene Britanice, murea într-un accident aviatic... Ulterior, mama ei, Deborah, s-a recăsătorit cu un alt pilot din marina regală, Locotenentul Comandant Simon Idiens, dar viaţa avea să-i pregătească altă lovitură.
Citeşte mai multe aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii