Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Lady Gaga, amendată drastic de inspectorii departamentului de sănătate american

0
7 Oct 2012 12:17:45
Autor: adevarul
Lady Gaga
Lady Gaga

Săptămâna trecută, inspectorii de la departamentul de sănătate american au efectuat controale la mai multe restaurante newyorkeze, unde au descoperit mai multe nereguli, care au fost drastic sancţionate. Printre localurile unde s-au desfăşurat controalele s-a numărat şi restaurantul care aparţine cântăreţei Lady Gaga şi familiei sale.

Potrivit unui raport întocmit marţi de inspectorii departamentului de sănătate publică din New York, au fost semnalate o serie de nereguli în restaurantul Joanne Trattoria, deţinut de celebra cântăreaţă şi administrat de familia ei, dintre care şase considerate "foarte grave", informează Mediafax.

Astfel, inspectorii au constatat că în respectivul local mâncarea era depozitată necorespunzător, în spaţii improprii, personalul angajat nu respecta normele de igienă - angajaţii nu aveau analizele obligatorii efectuate, nu purtau bonete şi puneau în pericol sănătatea clienţilor prin posibilitatea de a contamina mâncarea. De asemenea, s-a mai constatat că bucătarul nu folosea instrumentele corespunzătoare în prepararea mâncării, că atingea ingredientele direct cu mâinile, fără a se spăla sau igieniza.

Restaurantul administrat de părinţii lui Lady Gaga, Joseph şi Cynthia Germanotta, a mai fost în atenţia inspectorilor de la sănătate publică din Manhattan la începutul lunii martie a acestui an, când au fost constatate 31 de neregului, fapt care a clasificat localul în categoria C. La o nouă inspecţie, de pe 23 martie, inspectorii au găsit numai 12 abateri de la norme, astfel că restaurantul a fost trecut la categoria A.

Două zile mai târziu, pe 25 martie, pe pagina de Facebook a restaurantului a fost postată fotografia certificatului de clasificare.Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările