Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Liana Stanciu, despre Teodora şi căsnicia cu Miţă: „Ne mai certăm, dar niciodată nu s-a pus problema să mergem nici până în Drumul Taberei de unii singuri”

4
10 Nov 2020 06:04:02
Autor: OK! Magazine
Liana şi Miţă de la Bere gratis se iubesc la fel ca la început (Foto:arhivă).
Liana şi Miţă de la Bere gratis se iubesc la fel ca la început (Foto:arhivă).

E unul dintre oamenii adevăraţi de televiziune, are întotdeauna cuvintele la ea şi o dicţie perfectă. Te cucereşte atunci când o asculţi la radio, când o vezi la TVR2 sau te poartă în atmofera de la Eurovision.

Ce s-a schimbat în viaţa Lianei Stanciu de când a venit pandemia, cum reuşeşte să aibă o căsnicie atât de frumoasă cu Miţă de la Bere gratis şi ce descoperă în fiecare zi la Teodora, aflaţi într-un interviu OK!

OK!: Ce ai descoperit despre tine de când a venit această distanţare socială? Te adaptezi greu, eşţi mai stresată? Ai renunţat la vreun obicei?

Am descoperit că Mihai găteşte excelent, că fii-mea are un simţ muzical incredibil şi că mai am multe de învăţat. Sunt mai agitată, nu mai stresată, poate şi fiindcă mă mişc mai puţin. Cândva aveam rutina unui masaj, a unor ore de relaxare autentică, acum peste tot e cel puţin un terminal, fie laptopul fie telefonul.

Crezi că Teodora îşi va urmă tatăl pe scenă?

E greu de crezut că va face altceva, adoră scena, imită, cântă, face moonwalk cu o nonşalanţă pe care am întâlnit-o la puţini copii.

Ai făcut emisiunea la TVR 2 online. Acum aţi început filmările?

O perioadă emisiunea a mers online, da, mai intervievez oameni frumoşi pentru conturile de facebook şi instagram, dar alt proiect important este acum în prim plan - Eurovision 2021. Se lucrează la patru scenarii, fiecare cu pregătiri diferite, se adaptează totul la noile condiţii.

Cum vă protejaţi? Ce schimbări au intervenit?Când ai dat ultima oară cu mopul? Dezinfectezi mai des în perioada asta?

Da. Zilnic când vin de la Radio e un fel de rutină, nu ating şi nu mă atinge nimeni, până nu mă schimb şi mă spăl temeinic, apoi curăţ totul în jur.

V-aţi lovit de lipsuri financiare în vremurile astea, având în vedere că nu mai sunt concerte şi că toate domeniile sunt afectate?

E o perioadă grea pentru industria spectacolelor, dar ne adaptăm la noua realitate cum putem.

Când ai avut ultima oară o discuţie în contradictoriu cu fiica ta şi cine a cedat prima?

Aseară despre ora de culcare. Pe tema asta câştig de obicei eu, la celelalte câştigă mai des ea. Aaaaa, şi la un joc, tot aseară, am sărit peste o trupă pe care ea acum a descoperit-o, dar pe care eu o ştiu de 30 de ani, şi nu mă aşteptăm să îmi spună atâtea lucruri despre ei... jucăm Şarade pe trupe rock.

Citeşte mai multe aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Coco Cocos
10.11.2020, 08:09:41

asa arata o familie frumoasa, decenta si normala...felicitari!

-1 (1 vot)
Ludwig
10.11.2020, 08:37:09

Imia duc aminte de aceasta familie acum ceva ani cand facea la televizor cereri pentru donatii in bani pentru tratamentul fetitei bolnave de cancer. Ei marile vedete cu case si masini refuzau sa vanda o casa si niste masini sau s afaca un credit ca sa plateasca tratamentul in strainatate al copilului, asta in timp ce o gramada de mame le mureau copii bolnavi prin spitalele de la noi. La cateva luni am putut vedea imagini din vacantele tropicale facute de acesata familie. Mi se facuse greata! https://ziare.com/social/capitala/fetita-lianei-stanciu-incepe-chimioterapia-162106

+1 (1 vot)
Gherghisan Comandor
10.11.2020, 13:13:01

Vedeti ce urme are ea sub ochi? Ne mai....certam.

adela popescu
10.11.2020, 15:10:27

Asa este, aceeasi parere am avut-o si eu, dar pe de alta parte, fereasca Dumnezeu sa ajungi sa cersesti pentru copilul tau...Nici eu nu am inteles de ce nu si-au rezolvat problema in intimitate si cu demnitate, ca nu sunt niste necajiti. Ar trebui la randul lor sa doneze banii pe care i-au primit cand au avut nevoie.Dar n-ai sa vezi.

Modifică Setările