Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Lilibet Diana, fiica Prinţului Harry şi-a lui Meghan Markle, sărită de la drepturile de succesiune. Fetiţa nu apare pe lista oficială publicată de palat

2
26 Jul 2021 13:29:37
Autor: OK! Magazine
Meghan şi Harry au primit o veste tristă (Foto: Profimedia).
Meghan şi Harry au primit o veste tristă (Foto: Profimedia).

Au trecut şapte săptămâni de când Meghan Markle a adus-o pe lume pe a doua ei născută, micuţa Lilibet.Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a născut pe 4 iunie, în Montecito, California, şi este, în mod normal, a opta în linia de succesiune la tronul Angliei.

Spunem în mod normal pentru că fetiţa nu a fost inclusă, încă, pe lista de succesiune publicată pe site-ul oficial al familiei regale britanice.

Ei bine, această listă cu membrii familiei de Windsor îl menţionează pe Prinţul Andrew ca fiind al optulea în linia de moştenitori ai coroanei, în timp ce numele fiicei Ducilor de Sussex este absent. Aceasta ar fi trebuit să fie aşezată sub fratele ei mai mare, Archie, în vârstă de doi ani, al cărui nume a fost adăugat a doar 15 zile după ce a fost născut.

Citeşte mai multe aici

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Lennon Yuri
26.07.2021, 15:44:24

înainte sa scrii un articol documenteaza-te!!!!! Linia de succesiune a fost stabilita exact si clar de o lege din 1917!!!! Ca americanca e asa mai proasta, e altceva. Periculos e ca minte !!! Si nu o data.

Fleur Fleur
26.07.2021, 15:49:53

N-au vrut ei sa plece pentru ca se simteau încorsetati de regulile casei regale? Atunci sa nu mai astepte succesiuni si mosteniri, sa nu mai dea declaratii legate de familia regala si sa-si câstige existenta prin munca lor.

Modifică Setările