Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Loredana, ambasador al comunității gay

0
25 Jun 2012 19:33:46
Autor: adevarul
Loredana, la conferinţa GayFest p Foto: „Eu sunt! Tu?“, PSI România
Loredana, la conferinţa GayFest p Foto: „Eu sunt! Tu?“, PSI România

Cea de-a noua ediţie GayFest, organizată în perioada 25 iunie-1 iulie, aduce cu sine o schimbare. Pentru o mai bună vizibilitate a evenimentului, organizatorii au apelat la o cunoscută şi iubită vedetă din showbizul românesc.

Loredana Groza a primit cu bucurie titlul de Ambasador al programului „Eu sunt! Tu?" al fundaţiei PSI (Population Service International) România şi va participa la Marşul Diversităţii, evenimentul emblematic al GayFest. Sâmbătă, de la ora 17.00 până la ora 19.00, pe traseul Piaţa Unirii-Piaţa Constituţiei-Metrou Izvor, Loredana va fi un personaj important al Paradei Gay.

 „Pentru mine este onorant titlu de ambasador al acestei cauze şi sper să reuşim să transformăm această săptămână într-una onorabilă pentru comunitatea LGBT din România. Am foarte mulţi prieteni care fac parte din această comunitate şi pot spune că sunt nişte oameni foarte dragi pe care poţi să-i suni la orice oră din zi şi din noapte, sunt foarte săritori şi foarte sufletişti", a declarat Loredana.

Artista este conştientă că problema comunităţii gay în România este una delicată. „Toţi oamenii care ar aduce prejudicii de orice fel şi ar discrimina ar trebui să aibă de-a face cu legea, pentru că numai aşa ar reuşi să se abţină", spune artista. Loredana nu se teme nici că şi-ar putea pierde fanii, nici că imaginea i-ar putea fi afectată de noul său titlu. „Eu am încredere în fanii mei. Vreau să-i inspir şi să le arăt că poţi să fii deschis şi nu cred că mă vor judeca pentru asta într-un mod negativ. Din contră, cred că vor înţelege sau măcar vor încerca să-şi schimbe într-un fel opiniile pe care societatea sau prejudecăţile le-au implementat în minţile lor", a adăugat Loredana. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările