Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Managerul cântăreţei Britney Spears: „Este posibil ca ea să nu mai concerteze vreodată“. Care este motivul VIDEO

1
16 May 2019 11:54:33
Autor: Adelina Mărăcine
Britney Spears FOTO Getty Images
Britney Spears FOTO Getty Images

Larry Rudolph, managerul cântăreţei americane Britney Spears (37 de ani) a declarat că este posibil ca artista să nu mai concerteze vreodată.

El a declarat pentru TMZ: „Ca persoana care are grijă de cariera ei - bazat pe informaţiile pe care eu şi ceilalţi care au lucrat cu ea le au - îmi este clar că nu ar trebui să reia rezidenţa din Las Vegas, nu în viitorul apropiat şi poate niciodată“.
 
Rudolph i-a fost manager lui Spears încă de la primul ei album, „Baby... One More Time” (1999). 
 
„O privesc ca pe fiica mea. Îmi doresc ca ea să găsească un loc liniştit şi fericit, orice ar însemna asta pentru ea. Nu mai este vorba despre o carieră, este vorba despre viaţă”, scrie news.ro. 
 
Declaraţiile lui vin în contextul în care Spears îşi doreşte revenirea pe scena din Las Vegas, după ce mai mult de o lună a fost internată într-un centru de tratament psihiatric, însă decizia a fost luată de a nu continua cu aceasta.
 
„Britney este cea care e concentrată să se facă bine”, a mai spus Rudolph, care a vorbit şi despre mişcarea „Free Britney” a unor fani care cred că artista a fost internată cu forţa.
 
El a mai spus că „la un anumit moment, ea va înregistra din nou”.
 
„Şi-a luat un timp pentru a se aduna. S-a pus înaintea tuturor şi sunt mândru de ea pentru asta. Dacă nu va mai lucra vreodată, asta este. Rolul meu este să am grijă de cariera ei când vrea una. Dacă revine puternică şi doritoare, minunat. Dacă ia o pauză de şase luni sau şase ani, este foarte bine. Pentru mine, este vorba să îşi găsească locul ei fericit“, a mai afirmat Rudolph. „Lăsaţi-o să fie civil pentru o perioadă. A dat atât de mult. Daţi-i timp”.

Cântăreaţa a fost tulburată în ultimul an din cauza stării de sănătate a tatălui ei, Jamie Spears, supus la două operaţii la colon. Problemele de sănătate mintală ale lui Spears au început în 2007, când a atacat un paparazzi cu o umbrelă, acelaşi an în care s-a internat la Centrul Medical al UCLA, notează news.ro. 
 
Britney Spears, născută pe 2 decembrie 1981, în McComb (Mississippi), este cântăreaţă, dansatoare şi actriţă. Primele ei două albume de studio, „Baby One More Time” (1999) şi „Oops!... I Did It Again" (2000), au ajutat-o să devină un star al muzicii pop. De atunci, Britney Spears a câştigat numeroase trofee şi distincţii, între care un Grammy şi două trofee Emmy, a lansat în total 9 albume de studio, cel mai recent fiind „Glory", apărut în august 2016. Discurile ei au fost vândute în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Alexandru Fabiano
16.05.2019, 21:32:44

Numai o ziaristă de duzină, habarnistă putea să scrie un asemenea articol mizerabil despre prințesa muzici pop. Cică, primele două albume ale artistei a ajutat-o să devină un star pop. Măi femeie, degeaba scrii la ziar. Primele două albume ale lui Britney au fost premiate cu discul de diamant...BRITNEY SPEARS este cea mai tânără artistă care a primit o astfel de distincție, de altfel este și cea mai bine vândută tânără(adolescentă) artistă din toate timpurile. Conform asociației industriei muzicale americane, în termenii vânzărilor de albume, este cea mai bine vândută artistă a sec 21 și cea de a 5 a cea mai bine vândută artistă a tuturor timpurilor. Primul album a lui BRITNEY s-a vândut cam cu cât s-au vândut cele patru albume ale artistei Lady Gaga la un loc, peste 30 de milioane de copii. Nici o altă artistă apărută în urma lui Britney nu a reușit să o egaleze în vânzări, popularitate, faimă și moștenire muzicală...nici măcar Gaga cu oscarul ei. Britney Spears îi făcea o concurență foarte strânsă Gagăi în 2011 cu cel de al șaptelea album al ei, când Gaga era la apogeul popularității și faimei și își lansa cel de al doilea album. Britney a vândut 100 de milioane de albume+ 100 de milioane de discuri single. Cam 200 de milioane de unități muzicale. De la apariția vânzărilor digitale, artiștii nu mai fac bani din vânzările din albume, majoritatea vând single uri pe I tune și primesc bani și din vizualizările pe youtube. Britney rămâne o veterană a muzicii pop, cu toată viața ei controversată.