articolul anterior articolul urmator

Marius Manole, mesaj dur după protestul de la Ateneu: „Numai nişte proşti pot spera că o naţie fără repere şi aspiraţii poate avea curajul să lupte pentru ţara ei“

51
11 Jan 2019 13:58:51
Autor: Alexandra Constanda
Marius Manole, la protestul din faţa Ateneului FOTO Facebook Marius Manole
Marius Manole, la protestul din faţa Ateneului FOTO Facebook Marius Manole

51 Comentarii

Constantine Constantine
11.01.2019, 14:43:34

Romania nu moare!! Uite ca ne-a venit rindul sa conducem UE! Ca la conducere nu e cine vrei tu e altceva.ca actor esti foarte bun, te-am apreciat in multe spectacole.Insa trebuie sa intelegi ca daca vrei sa schimbi ceva in tara asta trebuie sa o faci in mod democratic si nu de pe picior de forta.Ieri seara nu trebuia sa fiti la Ateneu. Era un moment unic pentru Romania.Nu toate lucrurile merg bine in tara asta dar daca vrei schimbare si sa fie cum vrei tu exista un moment numit alegeri, cind totul se poate schimba. Depinde de voi, de alegatori.Chiar daca sint multi prosti si timpiti in tara asat ei au dreptul la vot.Dar va intreb: de ce nu unificati toata dreapta ca sa cistigati alegerile? Pentru ca fiecare aveti propriile interese de grup. Asa divizati nu veti ajunge niciodata la putere.USR-ul vostru, asa cum se prezinta nu va reusi nicioadata de unul singur pentru ca nu are politicieni care sa stie ce vor.Nu fiti un actor.. grabit! Asteptati alegerile.

-11 (33 voturi)
Gib
11.01.2019, 15:14:46

@ Constantine Constantine Dle. aici nu este vorba de graba de schimbare. Este vorba de a fi reusit sa aratam in mod democratic cu mii de oameni pasnici si adunati ca sa arate liderilor UE ca poporul acesta nu sustine aberatiile unor condamnati penal definitiv sau pe fond sau cu dosare aflate in investigatie sau in judecata. Sa aratam ca se pot baza pe noi cei care vrem sa mergem inainte conform normelor la care am aderat la intrarea in UE. Ce spuneti dvs. este adevarat atunci cand vor fi alegerile. Atunci fiecare va trebui sa inteleaga importanta prezentei la vot indiferent de optiune sau coeficientul IQ. Uniunile au demonstrat pana acum ca nu fac mare scofala (procentele din sondaje nu se aduna matematic la validarea de la urne si nici nu dureaza cand reusesc sa castige votul majoritar). Macar sa se reuseasca stoparea obtinerii majoritatii de catre PSD.

+10 (22 voturi)
LochRoagPM
11.01.2019, 15:03:10

Vă dau fetele de la Videle TE ME LIE. Nici cu jandarii , nici cu oamenii de la salubritate nu făceați 1ooo de persoane. Cu mare îngăduință ați ajuns la onorabila cifră de 1oo- 1o1 d3 răvășiți rezistenți , neomarxi iubitori de pârțari și pedofili cu tot cu copârșeul marelui stalinist (pupilul annei pauker )m. șora . Nimeni nu vă condamnă. Este dreptul vostru . Problema este că pe zi ce trece , clipă de clipă ,teleormănenii vă aruncă la groapa uitării . ” scuccesurile vă răscoliseu ”- Am înfrânt! și suntem mândri de noi căci pentru asta ne fătară doctrinele zerei und zie .” Niște căzături...!” Nesimțiții ăștia de pesediști nemiloși vă dau TE ME LIE!

-16 (26 voturi)
TARII GARDIANUL
11.01.2019, 15:24:55

Mestere manole, vezi ca din ce in ce sunt tot mai putini grossen idioti ca tine ! Cu neanderthalieni ca tine, care nu stiu sa foloseasca decat ciomagul si coctailurile Molotov, tara noastra nu poate avea nici cea mai mica speranta de evolutie. Aveti si voi un mijloc puternic de a schimba "lumea" in mod democratic. ALEGERILE, grossen idioten ce esti !

-8 (16 voturi)
marius cristian
11.01.2019, 15:29:00

s-a simtit exact drept ceea ce este , el si cu gasca lui de hashtagieni lunateci....

-4 (18 voturi)