Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Marius Manole se teme de rezultatul alegerilor prezidenţiale: care e motivul

19
19 Nov 2019 12:14:51
Autor: Alexandra Constanda
Marius Manole a vorbit despre turul al doilea al alegerilor prezidenţiale FOTO Octav Ganea/Inquam Photos
Marius Manole a vorbit despre turul al doilea al alegerilor prezidenţiale FOTO Octav Ganea/Inquam Photos

Actorul Marius Manole (41 de ani) mărturiseşte că îi este teamă de rezultatul alegerilor prezidenţiale după ce a auzit foarte multe persoane care nu doresc să voteze pe motiv că nu îi reprezintă niciunul dintre candidaţii ajunşi în turul doi.

Marius Manole şi-a exprimat îngrijorarea privind alegerile prezidenţiale de duminică, 24 noiembrie, când românii îşi vor alege viitorul preşedinte dintre Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă.

Actorul consideră că oamenii care nu doresc să voteze „nu mai au simţul realităţii“ şi riscă „să arunce ţara în aer pentru următorii cinci ani“. În încheiere, Manole îi roagă pe români să iasă la vot şi să aleagă candidatul cel mai puţin nociv.

„Puteţi să râdeţi de mine, dar mi-e foarte frică de ziua de duminică. Ori eu m-am tâmpit, ceea ce e foarte posibil, ori am în listă, în viaţă, în teatru oameni care nu mai au simţul realităţii. Cum să spui că eu nu ies la vot pentru că niciun candidat nu mă reprezintă? Cum? Cum să ai curajul să nu ieşi la vot? Cum să ai curajul să-ţi asumi următorii cinci ani ca ţara ta să fie condusă de doamna Dăncilă? Pe bune? Adică liniştea ta şi faptul că nu ţi-ai «încălcat principiile» te scutesc de vina de a-ţi arunca ţara în aer pentru următorii cinci ani? Măi să fie! Bun! Atunci hai să o luăm altfel. Dacă aţi avea ocazia să faceţi cuiva un pustiu de bine, cineva care cu lacrimi în ochi vă roagă să-l ajutaţi, aţi face-o încălcându-vă principiile. E! Acum imaginaţi-vă că puteţi face acest bine nu unuia, ci unor mii de oameni, care vă roagă cu lacrimi în ochi să ieşiţi la vot, la votul ăla care până la urmă e o datorie morală, fie că uneori te reprezintă candidaţii, alteori nu. Avem de ales între două rele? Bun! Asta e! Haideţi oameni buni să-l alegem pe cel mai puţin nociv!“, a scris Marius Manole pe Facebook. 

Şi actorul Tudor Chirilă a afirmat recent că boicotul nu este o soluţie chiar dacă mulţi cetăţeni şi-au exprimat dezamăgirea faţă de cei doi candidaţi. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

19 Comentarii

Lucifer
19.11.2019, 12:20:05

Suntem în rahatul ăsta din cauză că 'telectualitatea şi elitele româneşti AU FOST şi SUNT IRESPONSABILE.

+2 (10 voturi)
Mergeti la vot
19.11.2019, 13:32:44

Nu uita presa, care este o mizerie totala, aservita financiar

+5 (11 voturi)
Corina
19.11.2019, 13:29:55

Are perfectă dreptate. Îi împărtășesc temerile. Să privim cu suspiciune mărturisirile de genul „duminică stau acasă”. Nu sunt inocente. Nu vin de la unii care ne vor binele.

+4 (10 voturi)
Mergeti la vot
19.11.2019, 13:33:58

E o manipulare foarte puternica, eu cred ca oamenii vor iesi la vot, iar cei care spun ca stau acasa pentru ca nu-s reprezentati de niciun candidat sunt o minoritate foarte mica

+2 (6 voturi)
anti/propagandişti
19.11.2019, 13:57:13

Comentariu considerat abuziv.

Vezi toate comentariile (19)