Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Marius Vintilă, noua voce de la Prima TV

0
26 Jun 2014 16:25:25
Autor: Bianca Dumitru
Marius Vintilă s-a alăturat staţiei Prima TV FOTO PrimaTV
Marius Vintilă s-a alăturat staţiei Prima TV FOTO PrimaTV

Marius Vintilă, celebrul om de radio cunoscut pentru multiplele colaborări cu posturi precum Europa FM, Pro FM şi Radio Guerrilla este noul voice-over de la Prima TV.

Deşi are o experienţă de peste 12 ani în media, Marius Vintilă s-a alăturat echipei Prima TV după ce a participat la o preselecţie, „ca un artist serios“.

„În urmă cu două luni am primit o propunere de colaborare, ca voce de post, din partea Prima TV. Pentru asta am participat, ca orice artist serios, la un casting, chiar dacă experienţa mea în domeniul «voice-over» depăşeşte 12 ani. Astfel, după mai mult de doi ani de lucru ca independent, lup singuratic, am reintrat într-un colectiv, într-o echipă. Nu e nici o lună de când lucrăm împreună şi deja mă simt integrat. Asta şi pentru că, pe de o parte îi cunoşteam pe unii dintre ei, pe de alta fiindcă anii de experienţă în TV din  departamentul promo de la Prima sunt greu de calculat fără abac. Pe scurt, sunt bucuros ca am reînceput să îmi fac meseria într-o echipă profesionistă şi bine articulată“, a spus Vintilă.

Pentru mai bine de opt ani, Marius Vintilă a fost vocea postului National Geographic Channel România şi DJ-ul Radio Guerrilla cu emisiunea „Pune mâna şi ascultă”, iar în 2013 s-a alăturat echipei Europa FM. De-a lungul carierei a bifat şi interviuri cu „grei“ ai muzicii, printre care Deep Purple şi Massive Attack.

Experienţa sa nu se rezumă numai la emisiuni de radio. În 2009, Marius Vintilă „şi-a împrumutat“ vocea personajului Diego din pelicula „Ice Age 3/Epoca de gheaţă 3“.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările