Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Mark Prendergast, chitaristul trupei Kodaline, diagnosticat cu coronavirus: ce simptome a avut

0
24 Mar 2020 17:50:25
Autor: Andreea Neblea
Mark Prendergast are coronavirus FOTO Facebook
Mark Prendergast are coronavirus FOTO Facebook

Mark Prendergast, chitaristul trupei irlandeze Kodaline, a anunţat că are coronavirus după ce a simţit primele simptome când se afla în casa părinţilor săi, scrie standard.co.uk.

Mark Prendergast a fost diagnosticat cu coronavirus după ce a fost testat şi crede că a contractat boala în urmă cu două săptămâni la aeroportul Heathrow din Londra, scrie news.ro.
 
Muzicianul a declarat la postul de radio RTE 2fm: „Acum 10 zile am simţit o tuse seacă. Eram la părinţii mei. A fost clar că un alt fel de tuse. Era foarte, foarte uscată. Nu am avut-o niciodată. Am fost puţin panicat. M-am ridicat şi am plecat. După trei, patru zile am avut febră care a durat patru sau cinci zile. În total, experienţa mea nu a fost atât de gravă cum s-ar fi putut întâmpla în alte cazuri. Am fost destul de norocos“.
 
Despre faptul că a fost în casa părinţilor săi, el a precizat: „Nu i-am îmbrăţişat, doar m-am ridicat şi am plecat. M-am dus acasă“. 
 
Artistul a spus că a fost „ca o răceală urâtă, nu ai energie deloc, eşti somnoros, dormi 12 ore pe noapte“. Prendergast a mărturisit că a luat paracetamol, care l-a ajutat, şi a băut în jur de cinci litri de apă pe zi. 
 
Muzicianul a adăugat: „Nu l-am mai văzut pe tatăl meu din 12 martie. Nimeni din cercul meu de prieteni nu are simptome încă. Este un joc oribil al aşteptării, să vezi dacă oamenii din jurul tău s-au îmbolnăvit“. 
 
Formaţia irlandeză de rock Kodaline este formată din Stephen Garrigan (voce, pian, chitară), Mark Prendergast (chitară, pian), Vinny May Jr (tobe) şi Jason Boland (chitară bas). 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii