Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Meghan Markle a pierdut cea mai recentă rundă împotriva publicaţiei Daily Mail

1
30 Sep 2020 09:37:24
Autor: Lizeta Oprea
Meghan Markle
Meghan Markle

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a pierdut cea mai recentă rundă în cazul împotriva Associated Newspapers Limited (ANL), care deţine ziarele Daily Mail şi Mail on Sunday.

Meghan Markle a dat în judecată grupul de presă pentru încălcarea intimităţii şi a drepturilor de autor, după ce Mail on Sunday a publicat extrase dintr-o scrisoare pe care ea i-a trimis-o în 2018 tatălui ei, Thomas Markle.

Săptămâna trecută, ANL s-a folosit de cartea recent publicată „Finding Freedom” a jurnaliştilor americani Omid Scobie şi Carolyn Durand, susţinând că Markle a oferit informaţia autorilor, scrie news.ro

Avocatul ei, Justin Rushbrooke, a spus: „Reclamanta şi soţul ei nu au colaborat cu autorii cărţii, nici nu au dat interviuri pentru aceasta sau fotografii”. El a susţinut că volumul se bazează pe materiale publicate de ANL şi alte surse de pe domeniul public.

Marţi, judecătoarea Francesca Kaye a permis apărării ANL să se folosească de carte şi a refuzat să îi ofere lui Markle permisiunea de a face apel asupra deciziei. Avocaţii lui Markle pot duce decizia lui Kaye la Curtea de Apel.

Judecătoarea a spus că Scobie a negat, într-o mărturie depusă la Curte, că ar fi existat vreo cooperare din partea lui Markle legat de carte. „Dacă, aşa cum este sugerat, este totul un castel din cărţi de joc, o să cadă rapid la proces”.

Cazul urmează să înceapă să fie judecat în ianuarie 2021.

Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt stabiliţi în Statele Unite de la începutul anului, după ce au renunţat la rolurile formale în Familia Regală britanică.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Bibi Loi
30.09.2020, 16:29:56

Ghetto are in cap. Sper ca Harry sa se trezeasca pana la urma, dragostea nu tine mai mult de trei ani, si sa-si vada de viata lui adevarata. Poate avea o viata frumoasa, nu legat de pupaza asta care e mult sub nivelul lui.

+2 (2 voturi)
Modifică Setările