Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Meghan Markle vrea să interzică tabloidelor britanice să dezvăluie numele prietenilor care i-au luat apărarea

1
9 Jul 2020 22:12:13
Autor: News.ro
Meghan Markle a dat în judecată o publicaţie britanică pentru că a publicat fragmente dintr-o scrisoare adresată tatălui ei. FOTO Getty Images
Meghan Markle a dat în judecată o publicaţie britanică pentru că a publicat fragmente dintr-o scrisoare adresată tatălui ei. FOTO Getty Images

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a solicitat justiţiei britanice să interzică publicarea numelui a cinci dintre prietenii săi care i-au luat apărarea în legătură cu atacurile publicate în tabloide, potrivit Mail Online, scrie AFP.

Fosta actriţă americană în vârstă de 38 de ani a intentat un proces la Înalta Curte de la Londra împotriva Associated Newspapers, societatea care editează The Daily Mail şi versiunea sa de duminică Mail on Sunday, precum şi Mail Online.
 
Ea reproşează publicaţiei Mail on Sunday că i-a încălcat dreptul la viaţa privată publicând fragmente dintr-o scrisoare adresată tatălui ei Thomas Markle în august 2018.
 
Potrivit tabloidului, această dezvăluire a fost justificată pentru că cinci prieteni apropiaţi au confirmat existenţa scrisorii într-un interviu acordat sub anonimat revistei americane People, în care ei denunţau atacurile la care a fost supusă.  
 
În documentele de la tribunal, Meghan asigură că nu a fost implicată în acest articol. Ea mai spune că Associated Newspapers ameninţă să publice numele prietenilor ei, potrivit Mail Online.
 
"Aceste femei nu sunt judecate, şi nici eu", a afirmat Meghan într-o mărturie scrisă, citată de site. "Editorul de la Mail on Sunday este judecat", a adăugat ea, solicitând justiţiei să interzică identificarea acestor persoane. 
 
În alte documente citate la începutul lui iulie de mass-media britanice, Meghan spunea că a fost lăsată "fără apărare" de monarhia britanică şi "i s-a interzis să se apere" în faţa tabloidelor pe când era însărcinată. 
 
Meghan s-a instalat în California împreună cu prinţul Harry şi fiul lor Archie, după retragerea lor din familia regală, anunţată în ianuarie şi pusă în practică la începutul lui aprilie.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

cloudvick
10.07.2020, 10:37:05

e stire de interes national?? nu ne intereseaza