Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Membrii echipei de producţie a noului film cu James Bond, „un grup de animale sălbatice“ în avion: au declanşat alarma, s-au îmbătat şi au jignit echipajul

0
30 Mar 2015 12:17:17
Autor: Alexandra Constanda
Filmul „Spectre“ este programat pentru lansare pe 6 noiembrie
Filmul „Spectre“ este programat pentru lansare pe 6 noiembrie

Membrii echipei de producţie a filmului „Spectre“, cel de-al 24-lea capitol al seriei „James Bond“,  au avut un comportament neadecvat la bordul unui avion privat. Aflaţi în stare de ebrietate, aceştia au compromis siguranţa aeronavei în momentul în care au încercat să scoată o piesă din sistemul de închidere al unei uşi a avionului, scrie „Daily Mail“.

Producătorii filmului „Spectre“ au confirmat recent că investighează comportamentul „intimidant şi înfricoşător“ al pasagerilor de la bordul avionului privat, care a decolat din Londra, cu destinaţia Ciudad de México, în urmă cu 11 zile. 
 
Pe de altă parte, reprezentanţii companiei aviatice Hi Fly au trimis o plângere companiei de producţie a francizei „James Bond“, Eon, în care se precizează cum unii dintre cei 150 de membri ai echipei au scos acul de siguranţă de la una dintre uşile avionului – acţiune despre care experţii spun că ar fi putut provoca un dezastru aerian –, au vomitat şi au urinat pe culoarele dintre scaune, au ignorat interdicţia de a fuma în avion şi au abuzat verbal membrii echipei de zbor. 
 

Membrii echipei „James Bond“ şi comportamentul nesăbuit

De asemenea, raportul face clar faptul că acest comportament nesăbuit, alimentat de consumul excesiv de alcool, a „compromis“ siguranţa avionului Airbus 330, încălcând reglementările aeronautice internaţionale.
 
Expertul companiei aeriene, Chris Yates, a declarat că „era foarte posibil“ ca eliminarea pivotului de siguranţă să cauzeze deschiderea uşii avionului. „Acul este parte integrantă a mecanismului de blocare a uşii aeronavei. În esenţă, dacă îl scoţi, există posibilitatea ca uşa să se deschidă parţial şi să provoace decomprimarea cabinei“, a explicat Yates. 
 
Totodată, un angajat al aeroportului Toluca din Ciudad de México a spus că interiorul avionului arăta de parcă „un grup de animale sălbatice“ ar fi trecut prin el. Mai mult decât atât, sursa susţine că linia aeriană a fost nevoită să apeleze la o firmă specializată pentru a curăţa aeronava, plătind aproximativ 1.000 de lire sterline.
 
   
Incidentul este unul destul de stânjenitor pentru Eon, care nu mai departe de sâmbătă a lansat primul trailer al mult aşteptatului film „Spectre“, în care actorul Daniel Craig va relua rolul agentului 007. 
 
Aproximativ 150 de membri ai echipei filmului „Spectre“, printre care cameramani, tehnicieni şi cascadori, s-au aflat în avionul care a aterizat în Mexic, unde au fost turnate unele dintre cele mai spectaculoase secvenţe de acţiune ale lungmetrajului. Nici Daniel Craig, nici un alt membru al distribuţiei nu se afla la bordul acelui avion, care a aterizat pe aeroportul Toluca pe 18 martie.
 

Producătorii „James Bond“ condamnă comportamentul inacceptabil

Compania Eon, condusă de Michael G. Wilson şi de sora lui vitregă, Barbara Broccoli, a demarat o anchetă internă pentru a stabili în ce condiţii s-a produs incidentul şi a prezentat scuze companiei aeriene, după cum a mărturisit o sursă din interior, citată de „Daily Mail“. 
 
„Michael şi Barbara au făcut foarte clar faptul că acest tip de comportament este inacceptabil şi nu ar trebui să se repete. Atitudinea câtorva membri ai echipei a scăpat de sub control şi a creat neplăceri. Eon le-a cerut scuze tuturor membrilor echipajului care au fost nevoiţi să îndure acest comportament intolerabil“, a povestit sursa. 
 
Noul film cu James Bond va avea premiera pe 6 noiembrie, în distribuţie regăsindu-se nume precum Daniel Craig, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista şi Andrew Scott. Franciza „James Bond“ este una dintre cele mai profitabile, iar cel mai recent film lansat, „Skyfall“, a generat încasări de peste 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial, mai mult decât oricare alt lungmetraj cu agentul 007. Cele 23 de filme realizate până în prezent au generat încasări de peste 4,1 miliarde de dolari la nivel global.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările