Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Mesajul prinţului Harry, la revenirea în Anglia pentru funeraliile bunicului său: „Maestru al grătarului, legendă a glumelor şi jucăuş până la final”

6
12 Apr 2021 17:35:34
Autor: Lizeta Oprea

Prinţul Harry, revenit duminică seară în Anglia pentru funeraliile prinţului Philip, bunicul său, a transmis luni un mesaj în care l-a numit pe acesta un bărbat de onoare, cu spirit ascuţit şi mult umor.

„A fost el însuşi cu adevărat, cu o inteligenţă foarte ascuţită şi putea capta atenţia oricărei încăperi datorită farmecului său, dar şi pentru că nu ştiai vreodată ce ar fi putut urma să spună. Va fi ţinut minte ca cel mai longeviv consort al unui monarh în exerciţiu, un militar decorat, un prinţ şi un duce”, scrie news.ro

Mesajul lui continuă: „Pentru mine, ca pentru mulţi dintre voi care aţi pierdut pe cineva drag în anul care a trecut, el a fost bunicul meu: maestru al grătarului, legendă a glumelor şi jucăuş până la final”.

Omagiul prinţului Harry a venit la mai puţin de o oră după cel al fratelui lui mai mare, William.

Ducele de Cambridge a spus despre bunicul lui că l-a ghidat în viaţă şi s-a arătat recunoscător pentru bunătatea pe care prinţul Philip a arătat-o familiei sale.

„Centenarul vieţii bunicului meu a fost definit de serviciu - în slujba ţării sale şi Commonwealth-ului, soţiei lui şi reginei şi familiei noastre”, a transmis prinţul William.

Mesajul, care a fost publicat şi pe Facebook împreună cu o fotografie în care prinţul Philip e alături de strănepotul George, continuă: „Mă simt foarte norocos să am nu doar exemplul lui care m-a ghidat, ci şi prezenţa lui mult în viaţa mea de adult - ambele, în vremuri bune şi în cele mai grele zile. Voi fi mereu recunoscător că soţia mea a avut atâţia ani să îl cunoască pe bunicul meu şi pentru bunătatea pe care el i-a arătat-o. Nu voi lua de-a gata amintirile speciale pe care copiii mei le vor avea întotdeauna cu străbunicul lor venind să îi ia cu trăsura şi că au văzut ei înşişi simţul lui contagios de aventură, precum şi simţul umorului”. 

„Bunicul meu a fost un om extraordinar şi parte dintr-o generaţie extraordinară. Catherine şi cu mine vom continua să facem ce el şi-ar fi dorit şi o vom sprijini pe regină în anii următori. Îmi va lipsi bunicul meu, dar ştiu că el ar fi vrut ca noi să continuăm munca”.

Prinţul Philip, care a fost căsătorit 73 de ani cu regina Elisabeta a II-a, a murit pe 9 aprilie, la Castelul Windsor. El va fi înhumat pe 17 aprilie, după o ceremonie religioasă restrânsă ce va avea loc în Capela St. George de pe domeniul castelului.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

Amdo Odma
12.04.2021, 17:53:41

Astept sa vad cand va fi divortul. Pentru ca va fi, daca Harry mai are o urma de creier.

+1 (3 voturi)
Utilizator Adevărul
12.04.2021, 20:12:46

Comentariu considerat abuziv.

Badea Scârţan !
12.04.2021, 20:14:54

Harry nu e capabil de a se dezlipi de sugativa aia de Meghan...El fiind un cuckold tipic !

+1 (3 voturi)
Dr. No
12.04.2021, 19:19:10

Ce tristețe pe bătrânul print sa plece știind că lasă în urmă așa degenerați.

-1 (3 voturi)
Badea Scârţan !
12.04.2021, 20:14:03

Bietul Philip a plecat stiind ca nu s-a inselat deloca asupra lui Meghan...

+1 (3 voturi)

Vezi toate comentariile (6)

Modifică Setările