Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Mihăiţă Neşu îşi consideră toată viaţa un şir de binecuvântări, chiar dacă a ajuns în scaunul cu rotile în timp ce era un sportiv de succes

1
27 Jan 2022 04:01:52
Autor: OK! Magazine
Mihai Neşu. Foto: Arhivă personală
Mihai Neşu. Foto: Arhivă personală

Mihăiţă Neşu este cu adevărat un exemplu de om care a ştiut să întoarcă un eveniment care părea un blestem în ceva benefic.

La aproape 11 ani de la tragicul accident care l-a plasat în scaunul cu rotile, fostul fotbalist a reuşit să devină cea mai bună variantă a sa. Şi să dăruiască şi altora din preaplinul său.

Fostul fundaş de la echipa naţională, FCSB şi Utrecht, Mihai Neşu, continuă să fie un izvor de inspiraţie, găsind în noul curs al vieţii sale un sens binefăcător. La peste 10 ani de la momentul în care şi-a fracturat coloana cervicală în timpul unui antrenament, rămânând paralizat, el nu se complace în situaţia sa, ci se dovedeşte a fi un om proactiv şi energic, care se pune în slujba altora.

Citeşte mai departe aici...

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

pescarul symy
27.01.2022, 09:13:42

Singura sa durere ramane plecarea jumatatii sale,care a uitat juramantul facut fata de sot si Dumnezeu! In rest fi binecuvantat ,si Dumnezeu sa-ti dea putere sa-ti duci crucea pana la sfarsit..amin

Modifică Setările