Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Monica nu-şi poate lua încă fiica: Irina are rubeolă

0
7 Apr 2011 14:49:30
Autor: adevarul
Irinel spune că fetiţa a „lăcrimat“ că va locui cu mama ei (stanga) Monica a închiriat un apartament în care va sta cu Irina (dreapta)
Irinel spune că fetiţa a „lăcrimat“ că va locui cu mama ei (stanga) Monica a închiriat un apartament în care va sta cu Irina (dreapta)

Deşi magistraţii i-au acordat custodia temporară a Irinei, cel puţin până la pronunţarea divorţului, Monica Columbeanu nu se poate încă bucura de prezenţa fiicei sale.

Modelul a încercat să-şi ia fetiţa de la Izvorani încă de marţi, dar nu a fost primită în curtea casei pe motiv că Irinel nu este acasă.

Coincidenţă sau nu, astăzi, când Monica a intrat în posesia  documentului care îi oferă dreptul doamnei Columbeanu de a-şi lua fetiţa, Irina s-a îmbolnăvit de rubeolă. La vila de la Izvorani a fost chemată joi o ambulanţă, iar potrivit surselor medicale Irina ar avea rubeolă, motiv pentru care trebuie să stea în casă trei săptămâni.

În acest timp, Monica îşi căuta fetiţa la grădiniţă, pentru că are deja în mână hotărârea tribunalului prin care i-a fost încredinţată custodia temporară.

Citiţi şi:

Ramona Gabor: „Irina Columbeanu spune despre Irinel că el este regina cea rea"

Monica îl atacă pe „geniul malefic"


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările