Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Nicole Kidman, la al 50-lea film din carieră

0
8 Jan 2013 09:44:21
Autor: Ana Maria Trotea
Nicole Kidman va interpreta rolul prinţesei de Monaco Grace Kelly în noul său film
Nicole Kidman va interpreta rolul prinţesei de Monaco Grace Kelly în noul său film

Actriţa australiană Nicole Kidman filmează, la Paris, pelicula „Grace de Monaco“, regizată de cineastul francez Olivier Dahan. Fosta soţie a lui Tom Cruise marchează cu această ocazie şi al 50-lea film din carieră.

Nicole Kidman, în vârstă de 44 de ani, va interpreta rolul lui Grace Kelly, într-un film despre viaţa prinţesei de Monaco. 

Actriţa a fost surprinsă pe platourile de filmare purtând o pălărie într-o culoare aprinsă şi cu un costum extrem de elegant, întruchipând-o pe prinţesa Grace Kelly într-o scenă filmată în faţa unui magazin de bijuterii Cartier, din Paris.

Filmul, intitulat sobru „Grace de Monaco“, dispune de un buget de 15 milioane de dolari şi este produs de francezul Pierre-Ange Le Pogam, care a părăsit anul trecut compania EuropaCorp, pe care o înfiinţase cu Luc Besson.

Acest lungmetraj regizat de Olivier Dahan, care a creat filmul „La vie en rose/ La Môme“ din 2007, nu este însă o biografie a prinţesei Grace Kelly. Filmul se va concentra asupra anului 1962 - Grace Kelly avea pe atunci 32 de ani - în momentul crizei politice şi financiare dintre Franţa şi Monaco, în care actriţa americană s-a implicat la nivel de culise.

Acţiunea peliculei se derulează în 1962, în momentul în care preşedintele francez Charles De Gaulle a cerut principatului monegasc să aplice reforme în politica sa fiscală. În acea perioadă, Grace Kelly, una dintre muzele lui Alfred Hitchcock, renunţase deja la cariera de actriţă pentru a se consacra exclusiv obligaţiilor aduse de statutul ei de prinţesă de Monaco. Filmul va prezenta numeroasele „manevre politice“ întreprinse de prinţesa Grace pentru a ajuta principatul în această chestiune delicată.

În film mai apar actorii Milo Ventimiglia, Paz Vega şi Geraldine Somerville.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările