Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Noi declaraţii controversate din partea lui Dan Bittman: „Se moare pe Valea Oltului la fel de mult cum se moare de COVID”

54
29 Oct 2020 11:49:37
Autor: Andrei Brînduşescu

Invitat ieri seară într-o emisiune moderată de Cristi Brancu pe Facebook, Dan Bittman a făcut noi declaraţii controversate.

Moderatorul Cristi Brancu a dorit să îi ofere lui Dan Bittman ocazia de a-şi explica în detaliu declaraţiile din ultimele zile, susţinând la sfârşit că punctul său de vedere nu mai pare atât de „scandalos”.

Dan Bittman a oferit însă noi declaraţii controversate, regăsite mai jos. Printre acestea, Bittman a spus şi că „este genial cine a inventat acest virus şi l-a aruncat pe piaţă” sau că „există dictatură media” şi „se moare pe Valea Olutlui la fel de mult cum se moare de COVID”.

Declaraţiile lui Dan Bittman

 • „Este genial cine a inventat acest virus şi l-a aruncat pe piaţă. Eu aş fi mers pe mai multă normalitate, mai multă reţinere faţă de aceste ştiri alarmante.
 • Domnul Arafat să-mi vorbească frumos, nu aşa cu degetul, pentru că suntem egali.
 • Am stat în primele luni în casă...80.000 de români au plecat la sparanghel.
 • Nu poţi să sfidezi poporul şi să ai pretenţia ca poporul să te asculte.
 • Dacă o să mă calce într-o zi o maşină, să ştii de ce m-a călcat, am deranjat prea mult ...Nu mă mai luaţi de prost. Noi trăim într-o frică permanentă.
 • Nu vi se pare puţin ciudat că din 200.000 de infectări, 160.000 şi ceva sunt vindecaţi? Cred în virusul acesta că este foarte periculos. Probabil cu toţii vom trece prin el. Dar sunt curios câţi români vor face vaccinul.
 • Mai sunt oameni care au probleme uriaşe de sănătate (cancer) şi despre ei nu se mai vorbeşte. Se vorbeşte numai despre corona şi ceilalţi sunt neglijaţi.
 • Un guvern trebuie să aibă grijă de toţi cetăţenii. V-aţi uitat în metrou ce se întâmplă? Pai în metrou e mult mai rău decât în orice cârciumă sau teatru.
 • Eu nu sunt idiot să vă zic că nu cred în COVID sau să nu purtaţi mască. Dar masca aia nu poate să oprească tot. În construcţii oamenii încă lucrează, nu poartă nimeni mască. Acolo nu mai e COVID? Doar în şcoli e COVID? Haideţi să nu mai fim alarmişti. Să trăim frumos, să nu ne mai fie frică. În rest, ne protejăm cum putem mai bine.
 • Hai să nu mai fim idioţi. Se moare pe Valea Oltului la fel de mult cum se moare de COVID.
 • Nu avem voie să discriminam oameni doar pentru că suntem în situaţia asta de criză.
 • Din toţi oamenii care au murit, aş vrea să ştiu că familiile sunt sigure că ei chiar au murit de COVID. Ăsta este adevărul de fapt. Am avut o cunoştinţă care a fost sunată să declare că i-a murit cineva de corona, contra unei sume de bani.
 • Nu am fost plătit de PSD.
 • Suntem în al 3-a Război Mondial, dar este unul invizibil. Unii o să iasă cu bani foarte mulţi, dar ţări ca Romania o sa iasă sărăcite. Există dictatură media. Există posturi care asta fac, îngrozesc oamenii.
 • Testele vaccinului împotriva COVID se întamplă chiar acum şi în România. Comunicatele ar putea să mă contrazică. Aşa am auzit. De la prieteni care lucrează în domenii foarte serioase şi sus puse.
 • Noaptea nu avem voie să mai ieşim din case, să nu vedem sateliţii lui Elon Musk şi alte lucruri.
 • Se doreşte îndobitocirea generaţiei ăsteia. Asta nu e şcoală. Până acum nu le spuneam copiilor că e rău să stea cu nasul în tablete?”

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

54 Comentarii

Gigi_ Kent_
29.10.2020, 11:55:48

Serios? Deci au murit 6500 de oameni lunile astea acolo? Numai tampenii spune pacaliciul asta de Bitman. A luat-o razna de tot.

+16 (28 voturi)
MV R.
29.10.2020, 11:57:10

L-am crezut inteligent pe Bitman. E doar un șmecher hămesit,înnebunit de furia secării izvorului de bani:campania electorală! Că,nah,alegeri vin,dar fără circ și spectacole,adică fără pâine,pardon,cozonac pentru (h)artiștii abonați...

+16 (26 voturi)
muresan anna
29.10.2020, 12:06:46

Si uite cum Dan Bitman nu mai are concerte, nu mai are emisiuni,dar este present zilnic, desi penibil.

+13 (23 voturi)
bios
29.10.2020, 12:11:18

Chiar nu mai terminati cu imbecilul asta de bittman ?

+10 (22 voturi)
nea Ilie de la sculărie
29.10.2020, 12:12:39

"Hai să nu mai fim idioţi. Se moare pe Valea Oltului la fel de mult cum se moare de COVID." Dan Bittman pare candidatul ideal pentru moarte din prostie, unii ar zice si pentru nesimtire si sclavagism fata de psd. Alegerea dansului cum vrea sa fie retinut de istorie: un om cerebral constient de contextul mondial sau un disperat parasit de discernamant.

+11 (23 voturi)

Vezi toate comentariile (54)

Modifică Setările