Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Noi detalii despre misterioasa moarte a actriţei Natalie Wood: „În camera aceea avusese loc o ceartă teribilă“

4
2 Dec 2019 12:48:23
Autor: Andreea Neblea
Moartea actriţei Natalie Wood a fost mereu considerată suspectă
Moartea actriţei Natalie Wood a fost mereu considerată suspectă

Dennis Davern, căpitanul vasului pe care Natalie Wood se afla în noaptea morţii sale, în anul 1981, a făcut recent noi dezvăluiri privind tragicul eveniment.

Natalie Wood, pe atunci în vârstă de 43 de ani, a fost descoperită înecată pe 29 noiembrie 1981, în timpul unei croaziere cu iahtul, în apropiere de Insula Catalina din golful oraşului Los Angeles. La bordul ambarcaţiunii se mai aflau cel de-al doilea soţ al actriţei, actorul Robert Wagner, şi actorul Christopher Walken, un prieten al cuplului.
 
Căpitanul vasului pe care regretata actriţă de la Hollywood se afla în noaptea morţii sale a povestit, din perspectiva sa, cum s-ar fi petrecut întâmplările avute loc în urmă cu 40 de ani, scrie mirror.co.uk.
 
Dennis Davern a descris, într-un interviu pentru Dr. Oz Show, camera actriţei şi a soţului ei ca fiind devastată şi părea că cei doi avuseseră o ceartă explozivă. 
 
„Arăta de parcă o furtună trecuse prin camera lor. Toate lucrurile erau vraişte, nimic nu mai era la locul lui. Am găsit unul dintre cerceii ei, care fusese aruncat într-un colţ. Nu ştiu dacă fusese smuls din urechea ei, erau perne aruncate peste tot. În camera aceea avusese loc o ceartă teribilă“, a povestit căpitanul vasului deţinut de Natalie. 
 
Robert Wagner şi Natalie Wood, în anul 1972 FOTO Guliver/Getty Images
 
Davern a mai mărturisit şi că actorul Christopher Walken a izbucnit în lacrimi când a aflat că actriţa a dispărut: „Nu a spus nici un cuvânt, doar a plâns. Vreau să spun că a fost devastat, plângea foarte tare“.
 

Moartea actriţei Natalie Wood a captivat publicul ani la rând

Decesul actriţei Natalie Wood a fost catalogat, în 1981, un accident absolut regretabil, cauza morţii starului din „West Side Story“ şi „Rebel Without a Cause“ fiind trecută, în documentele oficiale, ca „posibil înec în ocean“. Mult timp, Robert Wagner a fost considerat suspect, dar nu a fost niciodată acuzat de crimă.
 
Wood avea 43 de ani când a fost găsită înecată aproape de Catalina Island, în California de Sud, după ce a dispărut de la bordul propriului iaht, numit Splendour.
 
Iahtul actriţei Natalie Wood, Splendour FOTO Guliver/Getty Images/Mirror
 
Raportul, comandat în noiembrie 2011, după redeschiderea anchetei privind moartea actriţei, adânceşte şi mai mult misterul care pluteşte în jurul acestui deces, subiect al multor speculaţii de-a lungul anilor.
 
O reevaluare a raportului Institutului medico-legal, datat din mai 2012, dar făcut public în ianuarie 2013, reaminteşte faptul că cei trei actori au ajuns în stare de ebrietate pe iaht după ce au luat cina pe insulă. Aceştia ar fi continuat să consume alcool şi după ce au ajuns la bordul ambarcaţiunii. Căpitanul vasului a remarcat absenţa actriţei în jurul miezului nopţii, dar a crezut iniţial că aceasta s-a întors pe insulă cu barca de salvare.
 
Robert Wager a contactat serviciile de urgenţe în jurul orei 01.30, iar trupul neînsufleţit al soţiei sale a fost descoperit în ocean, la mai puţin de 200 de metri de ţărm.

Autorul raportului din 2013 afirma că anumite răni descoperite pe corpul actriţei nu erau neapărat provocate de un accident precum căderea (în apă) de pe un iaht sau dintr-o barcă.

„În contextul prezenţei echimozelor recente pe antebraţul drept, încheietura stângă şi pe cot, expertul nu poate exclude ipoteza potrivit căreia o serie de cauze non-accidentale ar fi putut să provoace acele răni“, se afirmă în acel raport. În consecinţă, cauza morţii actriţei a fost modificată, fiind calificată drept „înecare şi alţi factori nedeterminaţi“. Iniţial, decesul actriţei fusese catalogat „moarte accidentală“.

Căpitalul Davern a scris şi în 2009 o carte despre acest subiect, când a spus că Natalie Wood a avut o dispută violentă cu soţul ei înainte să dispară şi că Robet Wagner a aşteptat prea mult înainte să contacteze serviciile de urgenţe.

Natalie Wood a fost fiica unor imigranţi ruşi din San Francisco, pe numele său real Natalia Nikolaevna Zakharenko. Ea este celebră pentru rolurile din filme precum „Rebel fără cauză“, „Poveste din cartierul de Vest“ şi „Splendoare în iarbă“.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Lucifer
2.12.2019, 12:57:39

Bună actriţă, Dumnezeu s-o odihnească în pace.

+6 (6 voturi)
Stefan din Nord
2.12.2019, 13:26:17

Superba rusoaica Una dintre cele mai frumoase din acei ani .

+2 (4 voturi)
Dream Pervertor
2.12.2019, 15:36:20

...love story in trei nu prea merge!

0 (2 voturi)
Diurpaneus
2.12.2019, 17:13:23

Acum cativa ani cineva,parca tot capitanul vasului,spunea ca disputa intre soti ar fi avut loc din cauza ca si-ar fi prins sotul in pat cu Christopher Walken

+1 (1 vot)