Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Noi detalii despre momentul tragic în care Alec Baldwin a împuşcat-o pe Halyna Hutchins. Ce s-a întâmplat de fapt

11
25 Oct 2021 17:55:56
Autor: Maria Ţaga
FOTO IMDB
FOTO IMDB

O declaraţie emisă duminică oferă detalii suplimentare despre incidentul mortal de joi în New Mexico în care şi-a pierdut viaţa Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, iar regizorul Joel Souza a fost rănit. Lui Baldwin i-a fost înmânat pistolul de recuzită şi i s-a spus că nu are cartuşe, au spus autorităţile din Santa Fe în documentele prezentate instanţei.

„Joel a afirmat că l-au pus pe Alec să stea în rândul de bănci din cadrul bisericii folosite la filmări, iar el exersa scoaterea în diagonală a armei. Joel a spus că se uita peste umărul ei (Hutchins), atunci când a auzit ceea ce părea a fi un bici urmat de o pocnitură puternică. Apoi Joel şi-a amintit vag cum (Hutchins) se plângea de stomac în timp ce se ţinea de brâu. Joel a mai spus că (Hutchins) a început să se împiedice mergând cu spatele şi a fost ţinută pentru a fi aşezată pe jos”, arată declaraţia, potrivit Digi24. 

Hutchins, care a fost împuşcată în zona pieptului, a spus că nu-şi putea simţi picioarele, le-a spus oficialilor Reid Russel, un cameraman care stătea lângă ea în momentul împuşcăturii.

Într-o declaraţie citită în cadrul unui priveghi sâmbătă, Matthew Hutchins a numit moartea soţiei sale „o pierdere enormă”. Cei doi au fost fotografiaţi împreună, în timp ce se îmbrăţişau, cu câteva zile înainte de tragedie.

Nimeni nu a fost acuzat până acum în incidentul mortal din timpul repetiţiilor de joi de la Bonanza Creek Ranch, locaţie aflată în afara Santa Fe. Biroul şerifului îşi continuă investigaţia.

Există informaţii despre tensiuni în rândul echipei de filmare, dar şi acuzaţii privind nerespectarea restricţiilor anti-COVID şi a regimului armelor. O parte dintre angajaţi ar fi părăsit furioşi platoul cu doar câteva ore înainte de incident, nemulţumiţi de condiţiile de muncă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

11 Comentarii

Taranul Vasile
25.10.2021, 18:10:56

1. considera ca orice arma e incarcata , pana cand nu ai verificat personal ca nu e ( chiar si atunci) 2. nu intrepti arma spre ceva ( cineva ) ce nu vrei sa distrugi ( omori ) 3. identifica tinta, traseul pana la ea si ce se afla dupa ea 4. nu atinge tragaciul decat dupa ce ai respectat cele de mai sus si esti gata sa tragi.

-2 (22 voturi)
Taranul Vasile
25.10.2021, 18:33:17

Nenea cu minusurie, cu ce nu esti de acord din cele spuse? Asa , de curiozitate.

-4 (18 voturi)
fact check
25.10.2021, 18:57:36

intr-un cuvant nu esti in poligon, nu ai ce tinta sa identifici sau sa lovesti, esti actor si ai niste neni care se ocupa de arma pe care o manuiesti PS eu cred ca tu nici nu stii despre ce este vorba "in text"

+7 (15 voturi)
Costique
25.10.2021, 19:55:19

Da, o arma încărcată nu e folosita ca una care e predata ca descărcată. Dar l-au ajuns si pe Alec Baldwin blestemele se pare...

0 (4 voturi)
leonard crassas
25.10.2021, 20:07:23

Din toate articolele publicate, nu este clar nimic.Nu raspunde nimeni de acele arme?. De ce a indreptat arma catre femeie ? Deci cine a incarcat acel pistol cu cartuse reale ,a facut un act criminal chiar daca este din culpa.

+1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (11)

Modifică Setările