Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu, membru 3 Sud Est, infectat cu noul coronavirus

4
1 Dec 2020 11:30:04
Autor: Cristina Morozan
Foto: Facebook M. Budeanu
Foto: Facebook M. Budeanu

Membrii trupei 3 Sud Est au transmis un mesaj în care prezintă date despre starea de sănătate a colegului lor, Mihai Budeanu, infectat cu noul coronavirus: „ Starea de sănătate a lui Mihai este mai bună de la o zi la alta, după o saptamană foarte grea, cu mult stres si emoţii la terapie intensivă.”

„Pericolul a trecut iar acum urmează o perioadă de recuperare” au anunţat luni, 30 noiembrie, colegii de trupă a lui Mihai Budeanu, care au ţinut să le transmită şi un mesaj de mulţumire cadrelor medicale, în special unui medic din Las Vegas, care le-a furnizat „protocolul de tratament folosit de el in spitalul din Vegas”.

„A venit timpul sa mulţumim medicilor care i-au salvat viaţa lui Mihai. Am avut alături nu doar doctori ci şi îngeri păzitori: Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infecţonist in Las Vegas, care ne-a furnizat protocolul de tratament folosit de el in spitalul din Vegas.Am avut marele noroc că a existat o foarte bună si extrem de rapidă colaborare şi comunicare între medicii din România şi Dr. Alexie.

Mulţumiri calde prietenului nostru, medic primar ATI Ciprian Barbulescu care a fost la fel de implicat şi de atent în tratarea lui Mihai şi personalului medical al Spitalului Municipal Mangalia.

Mulţumiri de asemenea medicilor şi cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia, în special Dr. Ionuţ Vasiliu pentru aportul foarte important în salvarea vieţii lui Mihai. 

Aveţi grijă de voi şi de ceilalţi din jurul vostru purtând masca si păstrând distanţa.” au mai scris membrii 3 Sud Est, conform sursei citate.

Constănţeanul Mihai Budeanu, membru al trupei 3 Sud Est, a fost testat pozitiv cu COVID-19 şi internat la Spitalul Municipal din Mangalia, transferat pe Secţia de Terapie Intensivă (ATI), deoarece starea sa de sănătate prezenta unele probleme şi mutat apoi la Spitalul Municipal Medgidia deoarece necesita tratament cu plasmă, iar spitalul din Mangalia nu era autorizat încă pentru astfel de tratamente, potrivit unor surse medicale.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Utilizator Adevărul
1.12.2020, 12:36:47

Comentariu considerat abuziv.

Utilizator Adevărul
1.12.2020, 12:59:02

Comentariu considerat abuziv.

Ira Breuer
1.12.2020, 15:52:57

are doar 99% sanse de vindecare. sa-i tinem pumnii.

-1 (1 vot)
Martin Bikfalvi
2.12.2020, 08:54:24

Recomand un tratament cu air7,ingredientele active din compoziţia Air7 au fost concepute pentru a satisface nevoile plămânilor si au un rol important de protectie, prevenind ca iritanții care vin pe cale aeriană să afecteze plămânii si/sau caile respiratorii.Air7 conține vitamine,(D, C, B6, A, E) minerale, extract de Cordyceps şi Coenzima Q10, Rutin magneziu, un suport complex pentru plămâni ce contribuie la funcţionarea normală a plămânilor şi a căilor respiratorii, contribuie la întărirea imunităţii. Crearea vitaminei plămânilor a fost declanșată de pandemie, ne referim la virusul respirator SARS-CoV-2. Suplimentul alimentar nu vindecă boala, cu toate acestea, există un consens în comunitatea medicală că, cu plămânii sănătosi avem șanse mai mari în lupta împotriva virusului, împotriva infecţiilor la nivelul plămânilor, a intregului siste respirator. Feedback-ul celor care au folsit air7 este pozitiv iclusiv de la cei care sunt in recuperare dupa infectii pulmonare.

Modifică Setările