Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Noi dezvăluiri despre viaţa excentricului Michael Jackson: o relaţie cu o femeie est-europeană „incredibil de frumoasă“

2
21 Apr 2014 16:02:18
Autor: Alexandra Constanda
Michael Jackson a avut o relaţie cu o femeie est-europeană foarte frumoasă FOTO Facebook
Michael Jackson a avut o relaţie cu o femeie est-europeană foarte frumoasă FOTO Facebook

Doi foşti bodyguarzi ai lui Michael Jackson au scris o carte despre viaţa acestuia în care dezvăluie că „Regele pop“ avea o iubită est-europeană „foarte frumoasă“, avea probleme financiare şi era un părinte foarte strict, relatează „New York Daily News“.

În cartea „Remembering the Time: Protecting Michael Jackson in His Final Days“, Javon Beard şi Bill Whitfield susţin că starul avea probleme financiare majore şi că deseori îi trimitea să ia diverse femei, scrie „NY Daily News“. 

De asemenea, cei doi povestesc un episod în care artistul îl ceartă pe Prince pentru că nu avusese grijă să cureţe după căţelul pe care îl primise în dar.

Întâlniri pe furiş

Cei doi autori spun că, în perioada în care i-au fost alături cântăreţului, au fost trimişi în mai multe ocazii să ia femei din anumite locuri, printre care una cu accent est-european, care în carte este numită „Prietena“. Aceştia spun că femeia stătea la hotelul Hampton Inn, unde Jackson obişnuia să o viziteze nopţile, după ce copiii săi mergeau la culcare.

Într-un fragment obţinut de „NY Daily News“, gărzile de corp o descriu pe femeie drept „incredibil de frumoasă“ şi cu un fizic subţire. Totodată, în viaţa excentricului cântăreţ mai era o femeie, poreclită în carte „Floare“.

Whitfield crede că Michael Jackson era mult mai apropiat de „Prietena“, iar când aceasta sosea în 

oraş, Jackson cumpăra flori şi cadouri scumpe de la magazine precum Tiffany. Potrivit cărţii, Jackson şi „Prietena“ obişnuiau să stea îmbrăţişaţi şi să se sărute pe bancheta din spate a maşinii, în timp ce şoferul îi plimba prin oraş. 

Cumpărături de 10.000 de dolari

În ceea ce priveşte problemele financiare, bodyguarzii pretind că nu erau niciodată plătiţi la timp şi treceau chiar şi câteva luni până îşi primeau salariul. Ba chiar starul a făcut cumpărături în valoare de 10.000 de dolari, dar cartea lui de credit a fost respinsă.

Autorii susţin că, în ciuda pasajelor din carte care pot reflecta o imagine nu tocmai frumoasă a lui Jackson, ei nu încearcă să-l facă de râs pe fostul lor şef. 

De altfel, o sursă din industrie a declarat, pentru „NY Daily Mail“, că „nu este o poveste amară“ şi că cei doi nu încearcă să-i deterioreze imaginea: „Ei au fost foarte apropiaţi de el şi i-au iubit copiii, dar descriu pe cineva care a fost înconjurat de manageri şi asistenţi care l-au furat“.

Cartea va fi publicată în luna iunie a acestui an.

 

 

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Tina Jackson
25.04.2014, 11:13:33

EXCENTRIC?DE CE?DIN CAUZA ATATOR MINCIUNI SPUSE DESPRE EL?ERA UN OM MINUNAT SI UN ARTIST FOARTE TALENTAT,UNIC CUM NU VA MA FI ALTUL!MAJORITATEA ARTICOLELOR SUNT DOAR INVENTII ALE UNOR INDIVIZI DORNICI DE IMBOGATIRE!ACUM TOATA LUMEA SCOATE CARTI DESPRE EL!FIECARE CU ALTA POVESTE,FIECARE INCEARCA SA OBTINA VENITURI CAT MAI MARI DE PE URMA LUI.EU NU AS DA BANI PE ASTFEL DE CARTI!MAMA SA,SORA,FRATELE,PRIETENII,BODYGUARZI,JURNALISTII,....TOTI SCOT CARTI SI IN FIECARE EXISTA ALTA VERSIUNE A ASA ZISELOR LUI EXCENTRITATI,DAR MULTE DIN CELE SCRISE ACOLO NU AU DOVEZI SI NICI NU SUNT CREDIBILE,MAI ALES CELE PROVENITE DE LA CEI CE AU LUCRAT PENTRU EL.SINGURUL LUCRU ADEVARAT E CA MICHAEL A FOST UN OM BUN,IUBITOR,UN TATA EXCELENT,UN MARE ARTIST,UN DANSATOR UIMITOR,UN OM GENEROS SI AVEA MULTE ALTE TALENTE(DESEN,PICTURA,ETC).

+2 (2 voturi)
Mjj Liliana
15.05.2014, 11:58:01

Chiar nu merita sa imi pierd timpul citind atatea mizerii... Nu pot sa cred Tina ca si mama lui sau Janet au scos carti in care pot spune minciuni despre el... :( Si asa nu i-au fost aproape cand era bolnav... Lumea asta devine din ce in ce mai nebuna... Dumnezeu sa aiba mila de noi!