Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Nume grele la petrecerea Simonei Halep. Invitaţii s-au îmbrăcat ca la gala Oscar

2
16 Sep 2021 13:58:07
Autor: Lorena Mihăilă

Simona Halep şi Toni Iuruc au organizat un eveniment grandios pe Litoral, celebrând cununia lor civilă. Cei peste 300 de invitaţi s-au simţit cu adevărat regeşte, fiind primiţi într-un decor paradisiac şi cu un meniu de cinci stele.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Gelu Ruscanu
16.09.2021, 14:22:07

Aici a fost ca la gala Oskar. Ala cu vopseaua. Sa mai zic cine umbla si cu ce vopsita? E mai prudent sa nu... Mosul nu a venit. Chelnerul KIWi nu, asa ca a fost bufet suedez, nu a avut cine servi la masa. Si care nume grele? Bittman, Groaza? Poate grele de cap... Ce mai face Cornel Constantiniu? Un nume de aur!

+1 (5 voturi)
Nirolf
16.09.2021, 15:34:25

*** Nume grele la petrecerea Simonei . Dintre "numele grele" s-au remarcat in special cele ce apartin de tribul celor cu nasul borcanat . Fericirea acestor indivizi nu consta in faptul ca au , ci ca celalti nu au . De aceia nu cred ca a fost o mare multumire sufleteasca deoarece cam toti aveau , plus ca majoritatea aveau nasul borcanat . Daca unul din invitati avea 100 de milioane , iar ceilati foarte putin sau deloc , atunci acel individ era fericit . Daca fiecare invitat avea 100 de milioane , atunci fericirea se ducea pe copca . Fericirea acestor indivizi este atunci cand ceilalti din preajma lor sunt saraci . Fericirea lor isi trage seva din nefericirea celor care ii inconjoara . Nume GRELE la petrecerea Simonei .

+13 (15 voturi)
Modifică Setările