Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

O actriţă din Game Of Thrones a dezvăluit că era falită înainte de rolul din seria HBO: „Am aranjat haine şi am curăţat toalete. A fost groaznic“ FOTO

0
14 Apr 2019 16:39:16
Autor: Andreea Neblea
Nathalie Emmanuel FOTO Guliver/Getty Images
Nathalie Emmanuel FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa din „Game Of Thrones“ Nathalie Emmanuel (30 de ani) a dezvăluit că a avut mari probleme financiare şi că aproape renunţase la actorie înainte de a obţine rolul din serialul HBO.

Nathalie Emmanuel, care o joacă pe Missandei în serialul „Game Of Thrones“, cea care o ajută pe Daenerys să câştige Tronul de Fier, a dezvăluit că aproape a ratat audiţia pentru rolul ei, scrie Daily Mail.
 
Actriţa a mărturisit că intenţiona să se întoarcă la şcoală înainte de a obţine rolul care i-a schimbat viaţa.  
 
În anii care au urmat, Nathalie a încercat să găsească orice loc de muncă şi a ajuns să aibă, printre altele, un job în vânzări sau chiar să „spele toalete“.  
 
„Am aranjat hainele, am curăţat toaletele, am ajutat oamenii din cabinele de probă... A fost groaznic. Din punct de vedere financiar, mă luptam destul de rău. Planul meu era să mă întorc la şcoală“, a recunoscut ea. 
 
Apoi, actriţa a auzit de audiţiile pentru „Game Of Thrones“ şi a decis să meargă la casting, dar a mărturisit că nu avea speranţe prea mari: „A fost destul de intimidant. Nu am primit niciun răspuns câteva săptămâni, aşa că m-am ocupat de alte lucruri. Locuiam în Liverpool la acea vreme. Apoi am primit un apel când făceam cumpărături. Am scăpat tot, am ţipat şi am spart un borcan cu gem. Totul a fost foarte interesant şi emoţionant“.
 
„Am fost şomeră în domeniul actoriei şi m-am luptat cu lipsa banilor. Mă simţeam înjosită în acel moment. Acesta a fost doar un fel de stimulare de care aveam nevoie pentru a-mi aminti: pot să fac asta“, a mai povestit actriţa.
 
În ciuda faptului că a câştigat încredere cu noul ei rol, Nathalie a mărturisit că nu era sigură în legătură cu viitorul ei în industrie şi era pe cale să se întoarcă la serviciul său în vânzări înainte ca mama să o împingă să renunţe. Ea a explicat: „Am fost plătită foarte bine pentru primele mele scenarii, dar nu a fost schimbarea vieţii“.
 
FOTO IMDb
 
Înainte de „Game Of Thrones“, cel mai cunoscut rol al actriţei Nathalie Emmanuel, care o joacă pe Missandei în serialul „Game Of Trones“, a fost personajul Sasha Valentine în „Hollyoaks“, pe care l-a jucat patru ani, dar a părăsit postul Channel 4 în 2010.
 
FOTO IMDb

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii