Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

O româncă a fost cerută în căsătorie, pe scenă, de unul dintre cei mai faimoşi DJ din lume FOTO

1
4 Jan 2018 16:26:41
Autor: Alexandra Cheroiu
Adina Butar şi Markus Schulz formează un cuplu de 5 ani FOTO Facebook
Adina Butar şi Markus Schulz formează un cuplu de 5 ani FOTO Facebook

Cântăreaţa Adina Butar (30 de ani) a fost cerută în căsătorie, chiar în noaptea de Revelion, de iubitul ei, un celebru DJ american, considerat o legendă a muzicii trance.

Adina Butar s-a logodit cu Markus Schulz (42 de ani), un DJ american de origine germană cu o activitate de aproape 30 de ani în domeniu, alături de care formează un cuplu de 5 ani, atât pe scenă cât şi în viaţa personală. Cererea în căsătorie a avut loc în Los Angeles, în noaptea de Revelion, chiar pe scenă, în timpul unui show pe care îl susţineau împreună, arată Ştirile Pro TV.
 
A doua zi, Adina Butar a postat pe conturile de socializare poza doveditoare, în care Markus Schulz îngenunchiază în faţa ei, oferindu-i inelul de logodnă în faţa mulţimii de fani.
 
 
Într-un comunicat de presă, se arată că nunta va avea loc în 2019, la un resort din Ibiza, în aer liber, alături de familie şi prieteni apropiaţi.
 
„Încă din luna august, Markus plănuise cererea în căsătorie, cu părinţii mei şi ai lui, însă eu nu am ştiut sau bănuit ceva. A fost o adevărată surpriză, chiar şocantă aş putea spune, pentru că totul s-a întâmplat în timpul show-ului din Los Angeles, de Anul Nou. Înainte de ultima piesă, sunetul s-a întrerupt, iar Markus mi-a spus că sunt probleme tehnice, dar eu să vorbesc cu publicul, până se rezolva situaţia. Apoi, dintr-o dată, a început «Destiny», melodie cu versuri scrise de el, pentru noi doi, iar în faţa a mii de fani a îngenunchiat în faţă mea, timp în care, pe plasme, rula textul «Adina, vrei să fii soţia mea?». În acel moment, parcă nu mai vedeam sau auzeam ceva... eram şi încă sunt emoţionată. A fost, de departe, cea mai frumoasă surpriză din viaţă mea“, a declarat Adina Butar.
 
FOTO Facebook
 
În 2010, DJ Magazine îl plasa pe Schulz pe locul 8 în Top 100 DJ ai lumii. Apoi, în 2012, a fost încoronat cel mai bun DJ al Americii de către DJ Times. Markus Schulz deţine studioul de înregistrări Coldharbour Recordings şi compania de impresariat artistic, Schulz Music Group. În 2013, averea sa era estimată la 4 milioane de dolari. 
 
Adina şi Markus au locuit o vreme în Berlin, iar în 2014 s-au stabilit în Miami, unde locuiesc într-un apartament chiar pe plajă.
 
 
„Noi credem cu tărie că ne-a fost scris în destin. Muzica e ceea ce avem în comun, şi, nu întâmplător, muzica ne-a unit. Suntem împreună de aproape acelaşi timp de când am şi început să lucrăm împreună. Până să-l cunosc pe Markus, niciodată nu mi-a plăcut să îmbin utilul cu plăcutul, cum se spune la noi, dar partea interesantă e că la noi chiar a fost dragoste la prima vedere. A fost ceva inexplicabil, din prima clipă în care ne-am văzut, pentru că s-a întâmplat ceva în sufletele noastre, ca şi când ne ştiam de undeva, ne-am mai întâlnit cândva, ne-am mai iubit cândva, într-o altă viaţă, altă existenţă“, spunea Adina în 2016 într-un interviu pentru revista OK!.
 
„În primele săptămâni, nu am vrut să depăşim linia profesionalului şi nu ne-am recunoscut nici unul că ne plăcem, ci doar am lucrat împreună la albumul «Scream», în studio. Au trecut 3-4 săptămâni şi, exact în clipa în care a trebuit să plec înapoi, în România, ţin minte perfect momentul – Markus m-a dus la aeroport, iar în aeroport, înainte de zbor, m-a luat din senin de mână. De acolo a început totul“, a mai povestit cântăreaţa.
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

bios
4.01.2018, 18:06:12

Comentariu considerat abuziv.