Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Oana Pellea, schimb de replici cu La Familia: „Nu trebuia să sesizezi poliţia. Crezi că poate fi arestată o idee?“

24
18 May 2021 16:20:00
Autor: George-Andrei Cristescu
FOTO Click
FOTO Click

Oana Pellea şi formaţia La Familia sunt protagoniştii unui conflict. Mebmbrii trupei La Familia au folosit un fragment din filmul „Mihai Viteazu“, regizat de Sergiu Nicolaescu, în una dintre piesele lor.

Acest lucru a deranjat-o teribil pe Oana Pellea întrucât imaginea tatălui său a fost folosită fără permisiunea ei de către artişti.

Aceştia şi-au argumentat alegerea pe baza nostalgiei, fiind o peliculă pe care ambii au urmărit-o emoţionaţi în copilărie. De asemenea, scenele din proiectul artistic sunt şi unele care marchează o mare personalitate din istoria României, artiştii menţionând întâi de toate interpretarea extraordinară a lui Amza Pellea.

„Am folosit fragmentul din Mihai Viteazul, filmul regizat de Sergiu Nicolaescu, deoarece e unul dintre filmele ce ne-au emoţionat în copilărie, acest episod e unul crucial în istoria şi identitatea Românească, iar interpretarea lui Amza Pellea a fost genială (întotdeauna cei doi s-au confundat în mintea noastră). Dragă Oana Pellea, e doar o formă de respect pe care am arătat-o, nu trebuia să sesizezi poliţia economică, crezi că poate fi arestată sau cenzurată o idee?

Căci ce altceva a făcut Mihai dacă nu să reafirme o idee? O identitate. Un adevăr ce nu poate fi învăţat, ci un adevăr ce se relevă în timp ce îl trăieşti. Piesa ar fi avut acelaşi efect şi fără acest fragment, a fost doar o dorinţă a noastră personală de a aminti contemporanilor noştri imaginea unor personaje reprezentative din istoria lor… chiar şi cea cinematografică”, au afirmat artiştii.

Află pe Click! care a fost replica Oanei Pellea

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

24 Comentarii

Utilizator Adevărul
18.05.2021, 16:30:37

Comentariu considerat abuziv.

... alin
18.05.2021, 16:49:43

asta e rezolvarea ? atat te duce capul ? esti vai steaua ta .

0 (10 voturi)
Marius Dumitru
18.05.2021, 16:44:48

Oana Pellea e fiica lu tăticu, i s-au deschis drumurile ca altora doar pentru că o cheamă Pellea. In rest ea e o actriță mediocră, artficială și o acritură. Compensează prin activism politic de 2 bani. Nu are nici un copyright pe filmele marelui Amza Pellea și oricum tatăl ei s-ar rușina de modul cum ea scuipă pe valorile naționale și pe istorie. Dacă ar trăi tatăl ei , oportunista asta mică l-ar acuza de PESEDISM și PUTINISM pentru că a jucat un erou național. Faptul că deși n-are copy-right pe film ea CHEAMĂ POLIȚIA ca să interzică un mesaj arată ce mică scorpiuță și bolșevică totalitară zace in ea, ca in orice acritură care vrea să distrugă oamenii cu care nu e de acord și impotriva cărora nu are argumente....

-6 (30 voturi)
... alin
18.05.2021, 16:49:03

actrita asta mediocra artificiala si acritura , are mai multa inte decat tine si toata familia ta la un loc . bine ar fi daca cei care posteaza pe aici , patriotarzii de serviciu , ar avea si ceva scoala .

-7 (19 voturi)
... alin
18.05.2021, 16:50:50

minte *

-5 (5 voturi)

Vezi toate comentariile (24)

Modifică Setările