Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Oana Roman, agresată în trafic, în timp ce îşi conducea mama înapoi la azil

5
27 Jan 2022 15:52:56
Autor: Maria Ţaga
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Oana Roman a trecut marţi printr-un incident neplăcut în timp ce îşi ducea mama înapoi la centrul pentru vârstnici, acolo unde Mioara Roman locuieşte de mai multe luni. Fiica lui Petre Roman a fost abordată de o femeie care a devenit agresivă.

Din cauza problemelor sale locomotorii, Mioara Roman nu se poate deplasa singură pe distanţe foarte mari. De aceea, Oana Roman spune că este nevoită să parcheze, de fiecare dată, cât mai aproape de intrarea în clădire, blocând, astfel, trotuarul şi intrarea într-un garaj.

De această dată, însă, cele două femei au avut parte de o întâmplare nefericită. În timp ce Oana Roman o ajuta pe mama sa să coboare din maşină, o femeie, însoţită de doi copii, a început să ţipe la ea pentru că a parcat într-un loc nepermis.

„Ca să o duc înăuntru, întotdeauna mă parchez blocând garajul hotelului în care ea stă, pentru că trebuie să fiu foarte aproape de intrare, deoarece mama se deplasează foarte greu. Am oprit maşina, m-am dat jos ca să-i deschid uşa şi să o ajut să coboare, pentru că nu poate singură.

În acel moment trece pe lângă mine o femeie tânără, cu doi copii, cu două trotinete. Aveau loc să treacă, nu era nicio problemă asta. Şi doamna se opreşte, la 30 de centimetri de mine, fără mască şi începe şi urlă la mine, spunându-mi că nu am voie să parchez acolo, că blochez intrarea la garaj, deşi nu era garajul ei. ”, a povestit Oana Roman.

Afectată de cele întâmplate, Oana Roman a povestit totul pe Instagram, acolo unde a dezvăluit că, în ultimul timp, întâlneşte oameni din ce în ce mai răi, potrivit fanatik.ro. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Ionel Marcu
27.01.2022, 17:49:21

Soluția ar fi un cărucior, tupeista Oana nu poate bloca intrarea până își duce mama nu știu unde, poate la etaj, poate dura 10 minute, cei ce au nevoie să intre sau să iasă n-au decât să aștepte, ea e Oana Roman! Altfel, pentru handicapați există locuri speciale de parcare, eu unul nu le ocup niciodată,

+5 (5 voturi)
Coco Cocos
27.01.2022, 17:49:29

oana, dar nu mai ai pic de rușine, decență și normalitate? prin ce crezi că ești atât de importantă pentru a-ți prezenta toate așa-zisele probleme? sunt milioane de oameni normali cu probleme mult mai grele și nu caută să le prezinte în presă...

+3 (5 voturi)
muresan anna
27.01.2022, 19:49:31

Oana, daca taceai filozof ramaneai! Dar n-ai tacut........

+3 (5 voturi)
BOXCAR Willie
28.01.2022, 11:19:29

Pai si unde e agresiunea?

-7 (7 voturi)
CRISTIAN MIHAI VIRVOREA
28.01.2022, 13:27:29

Isi baga in fata mama batrana si bolnava, exact ca teroristii.

Modifică Setările