Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Olivia Steer şochează din nou. Îi atacă pe medicii oncologi. Reacţia ei la adresa medicilor care se luptă cu cancerul

27
8 Sep 2017 11:04:58
Autor: Adriana Dinu
foto: arhivă
foto: arhivă

Este de notorietate faptul că soţia lui Andi Moisescu se opune vaccinurilor şi tratamentelor invazive. Iar pe pagina ei personală de Facebook, Olivia Steer îşi exprimă vehement şi constant credinţele vizavi de medicina modernă din România, şi nu numai.

Cea mai recentă postare a ei din mediul virtual a stârnit, însă, nenumărate controverse, unii internauţi acuzând-o de instabilitate psihică şi de declaraţii false, Olivia Steer adresându-le un mesaj dur medicilor oncologi, care recomandă radioterapia şi chimioterapia ca tratamente pentru bolnavii de cancer.

După cum era de aşteptat, un astfel de mesaj a fost preluat de zeci de internauţi, mulţi acuzând-o de inconştienţă şi de manipulare. ”Eu încă aştept ziua în care pacienţii „speciali” să nu poată posta decât sub atenta supraveghere a unui psihiatru.”, ”Nu ştiu ce e mai trist. Că o persoană publică poate debita asta sau că are mulţi susţinători…”, ”Eu sper să vină o zi în care tâmpitei ăsteia să-i iasă pe nas toate minciunile pe care le împrăştie şi tot răul pe care îl face cu teoriile ei abjecte. Apropo, ştiaţi că ai ei copilaşi sunt vaccinaţi, nu?”, au fost doar câteva dintre mesajele din mediul online.

Vezi aici care a fost mesajul Oliviei Steer la adresa medicilor oncologi

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

27 Comentarii

Schnauzer Berger
8.09.2017, 11:10:30

Si voi de la Adevarul de ce o bagati in seama? Pentru barbatul ei avem o arma si mai puternica: telecomanda!

+8 (12 voturi)
Radu Mircea
8.09.2017, 11:40:30

# Sa ma iertati , CINE E OLIVIA STER ??? Vreun medic de renume mondial ??? Vreo ghicitoare ca Mama Omida ??? Vreo persoana care sufera ca nu e bagata in seama ??? Vreo pacienta cu probleme care prinde uneori liber la calculator ???

+9 (15 voturi)
grongobar
8.09.2017, 11:10:47

Nu inteleg de ce site-uri de stiri si ziare online mari ca Adevarul ii fac publicitate acestei doamne.Dansa se hraneste din injuriile aduse de internauti in egala masura cu laudele pe care le primeste de la sustinatori.Unica solutie de lupta impotriva unor oameni de acest tip e ignorarera lor.

+8 (12 voturi)
unU
8.09.2017, 11:29:46

Incep sa cred ca e bolnava de nervi. O bagati mult prea mult in seama.

+5 (11 voturi)
geek-a-contra
8.09.2017, 12:19:28

sint convins ca madame. steer vorbeste de pe pozitia celui care a vindecat deja sute de mii de bolnavi de cancer si a oferit umanitatii mijloacele necesare prevenirii tuturor bolilor transmisibile care altfel ar fi necesitata vaccinare. cine dreaq este madama asta? in afara ca, inteleg din articol, este nevasta unuia de-i zice moisescu? si, apropo, cine-i moisescu?

+5 (9 voturi)

Vezi toate comentariile (27)

Modifică Setările