Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

„Păpuşa umană Ken“ e în totalitate femeie. Rodrigo Alves şi-a făcut schimbare de sex în Bangkok şi a devenit Jessica

1
25 Feb 2021 06:12:58
Autor: OK! Magazine
Rodrigo Alves a devenit Jessica Alves. (Foto: Profimedia)
Rodrigo Alves a devenit Jessica Alves. (Foto: Profimedia)

A trecut prin sute de intervenţii şi operaţii estetice, dar pe cea mai complicată a făcut-o abia acum, în Bangkok. Rodrigo Alves a devenit în totalitate Jessica Alves, şi-a făcut schimbare de sex. După operaţie a făcut şi declaraţii!

În urmă cu ani de zile şi-a dorit să încerce ceva nou! Rodrigo Alves a început atunci seria transformărilor de ordin estetic. Şi-a dorit să devină "păpuşa umană Ken" şi a şi reuşit! Avea un chip normal, trăsături frumoase, ochi albaştri, dar s-a transformat radical cu ajutorul operaţiilor estetice. Prima intervenţie, a doua, a treia, apoi a ajuns la sute de intervenţii şi operaţii estetice la faţă, dar şi la corp.

Şi-a dorit să aibă forme bine definite, un posterior ferm, de invidiat. La faţă a început cu mici retuşuri, dar ce a urmat e greu de imaginat. Şi-a injectat toată faţa, şi-a modificat nasul în repetate rânduri...aproape că nu mai semăna cu tânărul de altădată.

Surpriza vine acum! "Păpuşa umană Ken" a realizat, după sutele de intervenţii şi operaţii, că nu se mai simte bine în pielea lui. Atunci Rodrigo Alves a început tranziţia de la bărbat la femeie, un proces delicat la finalul căruia ajunge Jessica Alves. A început treptat cu extensii de păr, şi-a pus silicoane, şi-a făcut mai multe tratamente hormonale. Ce îi lipsea? Partea feminină, vaginul, adică schimbarea de sex.

Citeşte continuarea aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Dan David
25.02.2021, 15:28:47

Doar femeile sunt in totalitate femei. Ciudatul asta e un transsexual cu ceva probleme la mansarda.

+1 (1 vot)
Modifică Setările