Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Paul McCartney, dezvăluiri despre viaţa sexuală a membrilor The Beatles: „Acum, dacă te gândeşti la acele lucruri, sunt cam vulgare“

1
13 Sep 2018 14:12:26
Autor: Alexandra Constanda
John Lennon, Paul McCartney, Ringo Starr şi George Harrison au format trupa The Beatles, în anii 1960 FOTO Getty Images
John Lennon, Paul McCartney, Ringo Starr şi George Harrison au format trupa The Beatles, în anii 1960 FOTO Getty Images

Muzicianul britanic Paul McCartney (76 de ani) a vorbit deschis despre viaţa sexuală a membrilor legendarei trupe The Beatles, precizând că aventurile lor au fost inofensive şi i-au apropiat foarte mult.

Într-un interviu pentru revista „GQ“, Paul McCartney a oferit detalii intime din primii ani ai trupei The Beatles, formată la începutul anilor ’60. Fostul solist şi baterist al formaţiei a povestit cum într-o seară, alături de regretatul Lennon şi alţi trei prieteni, s-au masturbat în grup gândindu-se la actriţa franceză Brigitte Bardot, pe atunci un sex symbol. 
 
„Ne-am strâns într-o seară la John Lennon acasă şi, în loc să bem şi să petrecem, stăteam pe fotolii, cu lumina stinsă, iar unul dintre noi a început să se masturbeze, apoi toţi am făcut acelaşi lucru. Pentru a ne încuraja reciproc, am început să strigăm nume, de genul «Brigitte Bardot». Ne-am pierdut cheful când cineva a strigat, cred că a fost John, numele lui Winston Churchill în glumă“, a detaliat McCartney. 
 
De altfel, în volumul „Paul McCartney: The Biography“, semnat de Philip Norman şi autorizat de artist, se precizează că atât Paul McCartney, cât şi John Lennon o adorau pe Bardot şi deseori îşi rugau iubitele să se vopsească blonde şi să se aranjeze astfel încât să semene cât mai bine cu actriţa. 
 
Despre viaţa sexuală a membrilor trupei The Beatles s-a speculat mult, iar orgiile au fost des invocate, însă Paul McCartney neagă acest lucru şi subliniază că nimeni nu a avut de suferit după urma aventurilor pe care le-au avut cântăreţii. 
 
„Nu era cine ştie ce. Ştii, e genul de chestie la care nu te gândeşti prea mult. Eram o gaşcă. Sigur, acum dacă stai să te gândeşti la acele lucrui, sunt cam vulgare. Dar sunt atât de multe lucruri de genul ăsta pe care le faci când eşti copil şi la care acum te gândeşti şi te întrebi: «Noi chiar am făcut asta?». Dar erau distracţii inofensive. Nu am rănit pe nimeni. Nimeni nu a avut de suferit, nici măcar Brigitte Bardot. În realitate, nu au existat orgii, din câte ştiu eu. Erau întâlniri sexuale de tip celest cu «groupies»“, a mai spus muzicianul. 
 
Totuşi, starul a precizat că „orgiile nu erau pe gustul său“, însă recunoaşte că la un moment dat a făcut sex cu două prostituate: „Eram în Las Vegas şi managerul turneului ne-a întrebat dacă vrem prostituate. Eu am cerut două. A fost o experienţă minunată, dar este cea mai apropiată chestie asemănătoare unei orgii pe care am avut-o vreodată“.
 
În ceea ce priveşte legenda potrivit căreia chitaristul George Harrison şi-a pierdut virginitatea la 17 ani, în faţa colegilor de trupă, care l-au aplaudat la final, McCartney a declarat: „Cred că este adevărat. Ideea este că poveştile Beatles au devenit legendare şi sunt foarte multe. Trebuie să-mi amintesc. Ştiu că aveam un pat mare şi două suprapuse şi dacă se întâmpla ca unul dintre băieţi să aducă o fată, ceilalţi stăteau cu păturile pe cap. Nu mai ştiu exact dacă George a fost cel care şi-a pierdut aşa virginitatea, dar este foarte probabil. Dar ce-mi amintesc e că lui John i se întâmplau des lucruri de genul ăsta. La un moment dat, un tip dintr-un club l-a luat acasă pentru că soţiei acestuia îi plăcea de John şi voia să facă sex cu el. După ce au făcut asta, John şi-a dat seama că soţul îi privise tot timpul. Dar nu a avut o problemă cu asta“. 
 
Paul McCartney este însă de părere că toate aceste aventuri au fost benefice pentru relaţia lor şi, implicit, pentru trupă: „Cred că, până la urmă, aceasta a fost unul dintre punctele forte ale trupei, această apropiere, pe care eu mereu am asemănat-o cu apropierea de camarazii din armată. Pentru că sunteţi toţi în aceeaşi baracă. Noi am fost întotdeauna foarte apropiaţi, eram mereu împreună, ne ştiam unul pe celălalt ca pe o carte deschisă. Aceste lucruri ne-a ajutat să fim o trupă puternică, iar ca prieteni ne-a ajutat să ne cunoaştem extrem de bine. Eram foarte, foarte apropiaţi...mergeam pe autostradă, iar duba nu avea aer condiţionat, era în mijlocul iernii şi ne era atât de frig încât, literalmente, stăteam unul peste celălalt pentru a ne putea încălzi.“
 
Împreună cu Paul McCartney, John Lennon a format, la începutul anilor 1960, grupul The Beatles, alături de ei fiind chitaristul George Harrison şi bateristul Ringo Starr. După un periplu prin cluburile germane, primul lor single, „Love Me Do“, şi primul lor album, din 1963, „Please Please Me“, au adus succesul grupului şi, în scurtă vreme, declanşarea „beatlesmaniei“ în Marea Britanie. Adulaţia frenetică s-a extins apoi în lumea întreagă şi mai ales în Statele Unite ale Americii, după apariţia trupei în show-ul de televiziune al lui Ed Sullivan, în februarie 1964. The Beatles este unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă. Succesul celor patru Beatles a fost recunoscut de oficialităţile britanice în 1965, ei fiind numiţi membri ai Ordinului Imperiului Britanic cu ocazia festivităţilor prilejuite de ziua de naştere a Reginei.
The Beatles s-a destrămat în 1970. John Lennon a fost împuşcat mortal la New York în 1980, la vârsta de 40 de ani. George Harrison a murit de cancer în 2001.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Mihai Popescu
13.09.2018, 21:55:50

Au fost mari !!!