Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Pavel Stratan întâmpină dificultăţi financiare: artistul basarabean s-a angajat ca antrenor de înot

7
30 Jul 2015 12:46:12
Autor: Victor Arvunescu
Pavel Stratan s-a retras la Chişinău
din cauza problemelor financiare FOTO Dorin Constanda
Pavel Stratan s-a retras la Chişinău din cauza problemelor financiare FOTO Dorin Constanda

Pavel Stratan (45 de ani) a plecat din Bucureşti şi s-a angajat ca antrenor de înot la un bazin din Chişinău, ca urmare a problemelor financiare pe care le întâmpină. Aceasta nu este prima ocazie cu care basarabeanul se confruntă cu astfel de dificultăţi.

Dificultăţile financiare l-au constrâns pe Pavel Stratan să se retragă la Chişinău cu familia, artistul fiind nevoit să îşi caute un nou job, după ce nu a mai primit oferte pentru a concerta. Astfel, cântăreţul basarabean a plecat din Bucureşti alături de soţie şi de cei doi copii şi s-a angajat ca antrenor de înot la un bazin din Chişinău, arată „Libertatea“. Recent, acesta a fost surprins la casa unde angajaţii de la Palatul Sporturilor îşi primesc salariile.

Aceasta nu este prima ocazie cu care Pavel Stratan renunţă la muzică. În urma cu şase ani, când a întâmpinat dificultăţi pe plan artistic alături de Cleopatra, fiica lui, Pavel Stratan a trecut Prutul, menţionând că vrea ca fiica sa trebuie să uite pentru o perioadă că este vedetă şi să-şi continue şcoala. Familia Stratan a revenit în Bucureşti în 2011, iar solistul a încercat fără prea mare succes să îl lanseze în muzică şi pe fiul său, Cezar. În acelaşi ani, Pavel a revenit cu un nou material discografic, cel de-al patrulea volum al seriei „Amintiri din copilărie“, pentru care a lucrat cinci ani.

Pavel Stratan s-a născut pe 11 noiembrie 1970, în localitatea Nişcani, raionul Călăraşi din Republica Modova. În 1983 a compus primele versuri, iar în 1996 a avut o primă experienţă scenică în calitate de scamator.

Stratan a absolvit Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice. În 2002 a lansat, în Republica Moldova, primul album - „Amintiri din copilărie“ -, care a apărut şi pe piaţa românească în 2004. Acestuia îi urmează alte trei volume.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

7 Comentarii

paul radulescu
30.07.2015, 14:36:39

Nazat , artist !

-1 (1 vot)
lulu
30.07.2015, 19:22:55

trebuia sa plece in state, cânte prin localuri, sa intre in șoubiz ori să facă filme artistice..., nicidecum în sărăcia de acolo

+1 (1 vot)
Michiu Stefan
30.07.2015, 19:56:01

I-a fost si bine!Ca multumire pentru primirea si succesul din Romania, la Chisinau l-a votat pe Voronin!

IonIon Codreanu
30.07.2015, 21:34:35

Serios?! N-aș fi crezut... Surprinzătoare-i lumea! Ca și cant-autor mi-a plăcut.

dan gheorghe
30.07.2015, 20:58:11

E bine unde este, totuşi nu vreau să mai aud chestia "Eu beu"......dacă copilăria lui a fost marcată de acest verb asta nu însemană că trebuie să spui şi la alţii. Este de ajuns că ştii numai tu........

+1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (7)

Modifică Setările