Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Pentru ce a donat Adelina Pestriţu 19.000 de lei, sumă primită în urma unui proces pe care l-a câştigat

2
1 Apr 2020 13:05:15
Autor: Andreea Neblea
Adelina Pestriţu a donat 19000 de lei unei asociaţii caritabile FOTO Instagram
Adelina Pestriţu a donat 19000 de lei unei asociaţii caritabile FOTO Instagram

Adelina Pestriţu a primit daune de 19.000 de lei după ce a câştigat procesul cu Lucian Becali, iar întreaga sumă a donat-o unei asociaţii caritabile, în contextul situaţiei de criză generată de coronavirus.

Adelina Pestriţu a dezvăluit pe contul ei de Instagram că după ce a câştigat un proces cu o persoană căreia nu-i dă numele, a hotărât să doneze banii primiţi, 19.000 de lei, Asociaţiei Sonia Maria, care va cumpăra echipamente de protecţie pentru personalul medical de la INSMC şi care este singurul spital de copii deschis pentru urgenţe pediatrice, care primeşte şi patologii respiratorii.
 
„Dumnezeu lucrează prin oameni. (…) În urma unui proces pe care l-am câştigat, instanţa a decis că trebuie să mi se plătească daune în valoare de 19.000 RON, iar astăzi am intrat în posesia acestei sume. Pentru mine nu este important să mai vorbesc despre subiectul acestui proces şi nici despre persoana care a fost obligată în instanţă să-mi plătească această sumă. Motivul acestei postări este bucuria că banii se transformă într-o donaţie pe care am şi făcut-o Asociaţiei Sonia Maria, care va cumpăra echipamente de protecţie pentru personalul medical de la INSMC, singurul spital de copii care primeşte şi patologii respiratorii, deschis pentru urgenţe pediatrice“, a scris Adelina Pestriţu pe Instagram.
 
„Scopul acestui proces nu a fost să mă îmbogăţesc, ca urmare, banii nu vor zăbovi la mine în cont şi vor fi folosiţi pentru achiziţionarea acestor echipamente de protecţie vitale pentru personalul de la Institutul Naţional pentru Sănătatea Mamei şi Copilului, din Bucureşti“, a mai mărturisit ea.
 
Deşi în textul ei nu menţionează detalii despre subiectul procesului şi nici despre persoana care a fost obligată în instanţă să-i plătească cei 19.000 de lei, Adelina vorbea în iulie 2019, pe blogul său, despre procesul câştigat cu Lucian Becali: „În chemarea în judecată a avocaţilor mei, pârâtul a fost Becali Mihai-Lucian, care în urmă cu mai bine de 2 ani a făcut afirmaţii grave, defăimătoare, care mi-au afectat demnitatea şi onoarea, iar după un proces şi un apel care au durat mai bine de de 2 ani, instanţa a hotărât că dl. Becali Mihai-Lucian va trebui să-mi plătească prejudiciu 17.000 lei“.
   
View this post on Instagram

Dumnezeu lucreaza prin oameni. Nu este prima data cand cred sau spun asta. De ce? Vreau sa va povestesc. In urma unui proces pe care l-am castigat, instanta a decis ca trebuie sa mi se plateasca daune in valoare de 19.000 RON, iar astazi am intrat in posesia acestei sume. Pentru mine nu este important sa mai vorbesc despre subiectul acestui proces si nici despre persoana care a fost obligata in instanta sa-mi plateasca aceasta suma. Motivul acestei postari este bucuria ca banii se transforma intr-o donatie pe care am si facut-o (in urma cu 5 min) Asociatiei Sonia Maria, care va cumpara echipamente de protectie pentru personalul medical de la INSMC, singurul spital de copii care primeste si patologii respiratorii, deschis pentru urgente pediatrice. Scopul acestui proces nu a fost sa ma imbogatesc, ca urmare, banii nu vor zabovi la mine in cont si vor fi folositi pentru achizitionarea acestor echipamentelor de protectie vitale pentru personalul de la Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului, din Bucuresti. Iata ca suferinta mea s-a transformat in bucurie si desi candva m-am intrebat de ce mi se intampla mie asta, astazi mi-am dat raspunsul singura. Pentru ca niste oameni sa fie ajutati sa munceasca ca sa aiba grija de copiii bolnavi care au nevoie de ingrijire in acest spital. Multa sanatate si iubire tuturor! #peace Swipe right 👉🏽

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) on

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

bios
1.04.2020, 15:20:14

Cu asemenea personaje, rubrica ar trebui sa se numeasca Nulitati, nu Celebritati...

+1 (1 vot)
foarte atent
1.04.2020, 17:36:41

pai cat e suma 17 sau 19 ? "va trebui să-mi plătească prejudiciu 17.000 lei"

+1 (1 vot)