Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Pierce Brosnan crede că a eşuat în rolul lui James Bond

0
16 Apr 2014 12:57:10
Autor: Victor Arvunescu
Pierce Brosnan a jucat în patru filme
rolul spionului britanic James Bond, înainte de a fi înlocuit de
Daniel Craig FOTO AFP
Pierce Brosnan a jucat în patru filme rolul spionului britanic James Bond, înainte de a fi înlocuit de Daniel Craig FOTO AFP

Actorul Pierce Brosnan (60 de ani) a declarat în cadrul unui interviu acordat pentru „The Telegraph“ că rolul spionului James Bond nu a fost unul pe care l-a interpretat la capacitate maximă şi că tocmai din acest motiv are impresia că a eşuat portretizându-l pe spionul inventat de Ian Fleming.

„M-am simţit prins într-un vid de timp între Roger Moore şi Sean Connery (n.r. - alţi doi actori care l-au jucat pe James Bond). A fost un rol greu pentru mine, pentru a-i înţelege sensul. Violenţa nu era niciodată reală, forţa brută a acestui om nu era niciodată palpabilă. Era destul de blând, iar caracterizarea lui nu se potrivea cu realitate, era doar de suprafaţă. Toate acestea au alimentat insecuritatea mea în jucarea acestui rol cât mai bine posibil“, a declarat Brosnan despre personajul pe care l-a interpretat în seria de filme Bond, începută cu „Golden Eye“ (1995) şi terminată cu „Die Another Day“ (2002).

Cât despre revizionarea acestei serii de filme, Pierce Brosnan spune că nu este o idee pe placul lui din moment ce îi oferă o lipsă de confort. „Nu am nicio dorinţă de a mă vedea în rolul lui James Bond. Pentru că rolul nu este niciodată destul de bun. Îmi conferă un sentiment oribil“, a mai spus el. Pe de altă parte, actorul este recunoscător pentru moşternirea rolului agentului 007, mai ales că i-a oferit oportunitatea de a-şi deschide o firmă de producţie cu care poate să îşi regizeze filmele sale. „Acest dar îmi oferă tot mai multe, mi-a oferit ocazia de a-mi deschide propria casă de producţie cu ajutorul căreia să îmi regizez filmele“, a arătat el.

Pierce Brosnan a jucat în patru filme rolul spionului britanic James Bond, înainte de a fi înlocuit de Daniel Craig. Actorul de origine irlandeză a jucat recent în „Cascada Seraphim“, în musicalul „Mamma Mia“, bazat pe repertoriul grupului suedez Abba, şi thrillerul politic „Marioneta/The Ghost Writer“, de Roman Polanski.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările