Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Pink, la un pas de divorţ: „Oamenii îşi dau ochii peste cap când vorbim de terapia de cuplu. Căsnicia e îngrozitoare...“

0
16 Sep 2020 06:00:18
Autor: OK! Magazine
Pink şi soţul merg la terapie de cuplu.
Pink şi soţul merg la terapie de cuplu.

„... dar şi minunată, căsnicia e linişte şi furie“, a completat artista de 41 de ani descrierea poveştii sale alături de soţul Carey Hart, cu care a luptat şi luptă în continuare pentru a-şi menţine relaţia şi familia.

Pink a postat pe Istagram o imagine de cuplu, însoţită de lungă şi sinceră mărturisire despre ce înseamnă cu adevărat mariajul ei.

"Eu şi Carey suntem de multă vreme în povestea asta, iar idealismul nostru încăpăţânat a fost cel care ne-a ţinut împreună", a scris ea. "Căsnicia e îngrozitoare, minunată, e linişte şi furie în acelaşi timp. E plictisitoare, terifiantă şi îţi toacă nervii. Căsnicia înseamnă să iubeşti creatura de lângă tine în timp ce încerci să te iubeşti şi pe tine însăţi. Oamenii se amuză pe seama noastră fiindcă noi ori râdem cu gura până la urechi ori suntem la cuţite. Şi îşi dau ochii peste cap când vorbim despre terapia de cuplu.", este o parte din mesajul lui Pink.

Citeşte continuarea aici!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii