Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Pink s-a oferit să plătească amenda primită de echipa norvegiană feminină de handbal pe plajă pentru că nu a purtat bikini

2
26 Jul 2021 18:43:12
Autor: News.ro
Pink: Sunt foarte mândră de echipa norvegiană feminină de handbal pe plajă pentru că a protestat faţă de regulile sexiste legat de uniformă Foto: Arhivă
Pink: Sunt foarte mândră de echipa norvegiană feminină de handbal pe plajă pentru că a protestat faţă de regulile sexiste legat de uniformă Foto: Arhivă

Cântăreaţa americană Pink s-a oferit să plătească amenda primită de echipa norvegiană feminină de handbal pe plajă din cauza echipamentului purtat la un meci de săptămâna trecută - pantaloni scurţi şi nu bikini.

Echipa a fost amendată la European Beach Handball Championships cu 150 de euro pentru fiecare jucătoare, pentru „vestimentaţie necorespunzătoare”. „Sunt foarte mândră de echipa norvegiană feminină de handbal pe plajă pentru că a protestat faţă de regulile sexiste legat de uniformă”, a scris Pink pe Twitter. „Bravo vouă, doamnelor. Aş fi fericită să vă plătesc amenzile. Ţineţi-o tot aşa!”. 

Federaţia Norvegiană de Handbal a anunţat săptămâna trecută că e pregătită să plătească amenzile, însă a mulţumit cântăreţei printr-o postare pe Instagram. „Mulţumim mult pentru spijin”, a scris echipa. 

Federaţia Europeană de Handbal a spus că a amendat echipa pentru echipamentul purtat la meciului pentru medalia de bronz împotriva Spaniei, jucat în Bulgaria, pentru că pantalonii scurţi ai jucătoarelor „nu erau în conformitate cu reglementările uniformelor atleţilor”. 

Ministrul norvegian al Culturii şi Sportului, Abid Raja, a descris situaţia drept „complet ridicolă”.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

IonIon Codreanu
26.07.2021, 22:07:05

Echipa germană de gimnastică feminină a evoluat în pantaloni! Superb! Stretchi de o culoare greu de definit, dar impecabili ca croială, fără cusutură!

-6 (6 voturi)
Marcel Cristea
26.07.2021, 22:32:04

We want bikini, we want bikini!

-7 (7 voturi)
Modifică Setările